Викендов сум на прослава, предновогодишна. Ми треба помош. Имам вакви панталони, нешто слично, бојата е таа, мастило. Е сега сакам да ги комбинирам со: Крем сако и крем штикли. Или.. Се мислев дали дали да земам некоја кошула бела со плави риги, мислам дека имаше во котон, ваков некој широк модел и дали ќе иде да ја комбинирам со крем сако? Убава би била комбинацијава со крем кошула, ама сакам нешто разиграно. Само не знам колку дозволуваат моделот и бојата на панталоните.
@Dalmatinka93 јас би комбинирала баш како на сликиве со крем кошула, сако и штикли Убав помин на прослава
девојки со што би ја искомбинирале? двете слики се со блиц едната навечер зато можи толку изгледа светкаво суќната
@plavata212 Со некоја кремаста лелеава кошула, да направи баланс од тесната сукња, нешто вака: За најтемна боја што би одела со оваа сукња може да одиш до смарагдна или темно виолетова, а во однос на дизајнот, поопуштено и шик, за да не дојде во целост тесно од-до. За тоновите, претежно светли би те советувала да комбинираш, Може и нешто рокерски, во зависност од твојот стил, вака
Со црна или крем тенка кошулка и масивно ланче. Или црна свилена маичка на прерамки и чипка кај деколтето, нежно кратко ланче и струкирано црно сако. Во двата случаи или безбојни МАТ хулахопки или непроѕирни црни. Ако си похрабра, јас би искомбинирала со темно црвена ( но не бордо) кошула/ peplum маичка и иста боја салонки, со некое златно ланче
Zenski, so sto bi go kombinirale kombinizonov istiot ovaj vo ovaa boja..? Imam spic kremasti salonki ama nemam idea za jakna/palto koe bi odgovaralo odozgora? Ili drugi predlozi.. go imase i na crno ama crno mnogu zatvora... i dali bi go nosele navistina? Se dvoumam dali da go nosam ili nesto drugo.. vi blagodaram
Многу е убав и убаво би одговарал со крем шпиц. За јакна и онака ќе ја соблечеш да не е спортски стил, нешто во неутална боја би било поубаво ако веќе имаш избор.Ако веќе можеш да си дозволиш и тоа, јакна во ваков стил би стоела
Како да искомбинирам? За фустанчево морав да ставам толку ефекти за да ви доловам како всушност е ..со такви ,,мали шарки,, ком. мислам со некој чокер и крем штикли за покласично.. станува збор за Нова год. за прослава..:Д
Накит зависи од моделот на фустанот и фризурата, ако е косата подигната, а фустанот со деколте би можела некое висечко ланче или повеќе ланчиња, ако е затворен кај вратот би можела обетки со цирконче понежни, а штикли дефинитивно еднобојни било да се црни, крем, црвени
Nude нијанса со што да комбинирам, освен со крем, бордо и сиво? Имам балетанки со прекрасна nude нијанса, понекогаш под светлина и како пастелно розева доаѓа. Не сум за комбинирање чанта и обувки со иста боја, туку повеќе сакам хармоничен склад на бои. Идентична боја на чантичкава: Спојлер
Здраво на сите, често го следам форумов и конечно решив да се зачленам Многу ме интересира баш оваа тема, а особено како со нов начин на комбинирање да ѝ се даде нова убавина на облеката која веќе ја поседуваме, на пример со помош на некои модни додатоци кои нема многу да чинат. Би сакала да се обидам нешто, а за тоа ми треба ваша помош. Ставете слики од парчиња облека кои ги имате, а не знаете како да ги искомбинирате меѓу себе или сакате да смените нешто во начинот на кој ги носите и јас ќе се обидам да ги искомбинирам за вас или да најдам слики на кои се искомбинирани такви слични парчиња. Значи идејата ми е да се направи комбинација без дополнителни трошоци на главните парчиња, така нешто да видиме дали ќе успее.
Девојки незнам дали ми е за овде прашањето.. не е ли срамота вечер да облечам фустанче црно цветно (материјал: chiffon) со чизми високи над колено и сако?
@SunnyGirl2 Ти ја препорачувам connectedtofashion.com. Има некој невообичаен стил, баш некој микс на ова ти што го кажа. Исто ми се допаѓа и angelicablick.se ,но не знам баш колку спаѓа во ова ти што го наброја. Сепак, и двете ми се кул. Инаку, он топик. Пред некое време купив едно розово палтенце, сребрено ранче и сребрени патичиња, баш ги постирав во соодветната тема. Сакам да ги носам сите заедно, во една комбинација со сина памучна марама со различни шари на неа (Темно розеви, корални, портокалови, но некако сите се испреплетени и не се толку јаки боите. Марамата ми е подарок, но мислам дека е купена од некоја индиска продавница, за да имате претстава за каква отприлика зборувам) Но, не знам дали се' ова би одговарало, плус одоздола каква боја на маичка/кошула би облекла, за фармерки стандард тексас со висок струк би облекла. Еве ги парчињата облека уште еднаш: А се мислев и за едни црни оксфордки и црно ранче, ама не знааам. Некој совет?