Да, така и си мислев.. Имаш убави бои разгледај си низ град, сигурно ќе најдеш нешто да ти одговара. Јас се стокмив со три нијанси на светло и прлјаво розе пред некој ден и супер беше.
Ако не сакаш да експериментираш јас дури би ти препорачала со иста боја како што е фустанот. Јас еднаш искомбинирав така и не изгледаше лошо.
Несакам да е иста боја, сакам да се некој интересни и впечатливи. Но најдов на интернет едни со иста таква боја како фустанот, и интересни ми се ама незнам дали ќе најдам такви
Со црни ако имаш би одело најдобро. Или ако имаш нешто во циклама боја, како машната од Мини. Ако немаш ни едно од овие, тогаш белите подобро, црно-белите ич не би оделе на веќе шарено фустанче.
Krem ili kafeavo super ke bidi ili pak mastilo boja bas unikatno Ednobojni vo sekoi sluchaj bilo crni,beli rozevi.. Dvobojni nikako
Штикли секако ке си купам нови. Мислам да го комбинирам со мастило боја штикли, но не знам дали да земам шпиц или обични..
Па кога веќе планираш да купуваш тогаш поубаво шпиц, или пак сандалчиња од оние што сте поедноставни со едно ремче.
Секогаш сум била по универзалните бои и многу е тешко некој да ме натера да експериментирам со некоја друга боја и најчесто се враќам на овие две. Планирав да си купам вакви сандали ама не знам која боја со каква облека би можела да се комбинира и која подобро ќе личи? Благодарам