Исечија до кај што се гледа девојката и можеш да ја носиш како кратка сукничка( сеа нз колку си висока и колку е долга ама пробај )
Девојки најдов од мајками едно сако,навистина убаво стои.Но бојата му е некако бледо-светло лилјаково и не знам како да го искомбинирам со какви чевли,ташна и др.
Со се. Сум видела како стои вакво мантилче со иста боја на салонки, хулахопки месо боја и сиво-сребренкасто фустанче. Накитот беше некоја стандардна сребрена боја, не многу гломазен. Одлично!
Итекако би го носела!... облечи обична црна маичка, една марама во тие бои - а не мора - фармерчиња, штикли и спремна си п.с. имам едно вакво здолниште дома, со истата шара, да ти го испратам да си комплетираш
Јас би го носела со се. Штом е неутрална боја со било која можеш да го комбинираш, и плус можеш да си направиш милион комбинации.
Mi treba pomosh dali e ubava ovaa kombinacija..? Maramata vaka vrzana samo po na strana i e cela vo boja na shtiklite ne e sharena Fala odnapred..
Комбинацијата, значи, е : Црна рамбовка, тексас сукња, розеви потпетици и розева марама? Прво, реба да дефинираш какви се чевлите, сандали, отворени, затворени.... Инаку вака склопено, може убаво да изгледа, иако јас не би одела со тексас здолниште. Некако би отскокнувало многу.
Смешно ли е веќе за вечерни излегувања да се носат чизми високи до бедра ? Им помина ли времето? Немам дома ништо пролетно што би одговарало на комбинацијава
Јас чизмите ги сместив во орманче и таму ќе си ја чекаат зимата. На вакво суво време си комбинирам балетанки. Салонки ако сум по дотерана или патики за секој ден. Иако гледам девојки сеуште си носат чизми. Така да, изборот е твој.
Јас уште си носам чизми, некако уште ми е рано за балетанки. Ама носам пониски чизмички, до бедра баш и не би облекла.