Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. prettymamma

prettymamma Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    673
    Феминки ми треба помош, може прашањево не е за тука ама неможев да најдам соодветна тема. Вака сега, овие денови сум на интервју и пробно снимање во Кат медиа во Ск како водителка и незнам што да облечам. Да напоменам не сум од Скопје и барам нешто удобно да биде и воедно да одговара за приликата..

2. Vertigo TJ

Vertigo TJ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    779
    Зависи за каква емисија станува збор. Бидејќи сепак се работи за интервју јас би избрала панталони или фустан во комбинација со тенко сако во светла боја (бело, крем, праска, жолто...) Нешто вака:

Последна измена: 4 јули 2017
    На toogood му/ѝ се допаѓа ова.
  3. prettymamma

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    673
    Забавно едукативна емисија незнам стварно, ако се одлучам за нешто по лежерно да не оставам впечаток дека не сум заинтересирана за работата, а пак ако се дотерам пат ми е далеку дур стигнам катастрофа..

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Hot или Not?
    (Бев свежо лакирана,па си ја направив линијата пробувајќи ги:doh:)
    Инаку мој број се 38,ама некако кнап ми се..Ако порачам 39 па големи ќе ми бидат:drunk:

PhotoGrid_1499187760096.png PhotoGrid_1499187790360.png

На ♡BuBaLe♡, Dadusicka и Tina2017 им се допаѓа ова.
  5. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    14.422
    @prettymamma јас би избегнала фармерки, припиени фустани (која било должина), шорцеви и кратки суќњи. Исто така, гледај да не си ниту премногу дотерана, но ниту премногу лежерна. Јас би се облекла нешто вака:
    image.jpeg

@Minnie 1 мали ти се.

На Dadusicka, Minnie 1 и prettymamma им се допаѓа ова.
  6. prettymamma

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    673
    Помислив на нешто вакво ама немам вакви панталони, моите се вакви, ги имам носено и на патики и супер личи, исто неможам да одам ни на високо или балетанка или патики нешто..

Прикачени фајлови:

На Srce01 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Srce01

Srce01 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    23
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На toogood, prettymamma и Michelle* им се допаѓа ова.
  8. elvittta

elvittta Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    316
    Прашањево не е баш за темава ама незнаев каде да го поставам..
    Имам вакво, сигурно ги знаете, излегуваат по фејзбук и сл. Супер е, само на крајниот дел стои две три минути и потоа се одлепува. Не го имам носено ама страв ми е да не ми се одлепи скроз. Што да правам предлог да не ми се одлепува?

Прикачени фајлови:

9. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    14.422
    Единствено што ми текна е дуплофан/ дуплекс трака што лепи двострано. И гледај на чиста кожа без млеко за тело на тој дел да го облекуваш градникот за подобро да ти лепи.

10. Vodolija05

Vodolija05 Нов член

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Помош феминкиии!! Како да ја искомбинирам сукњата од лево си ја купив за на свадба

11. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Јас би искомбинирала со оние кошулкине што се како полупроѕирни таков материјал, како растресит, не знам како да објаснам. :$ Од овој тип на пример: https://www.montaignemarket.com/EN_23493_Shirts-Erin-Fetherston-white-silk-blouse.html Пикната нели внатре во сукњата, малку подизвадена и растресена, ракавчињата до под лакт кренати, и косата во некоја лабава пунџичка, да висат некои навиткани праменчиња од страните. Или маичка некоја со голи рамена ако имаш бела од овој тип нешто: https://www.wearall.com/lois-off-shoulder-crop-top и светла сандала.

На Arthur и Vodolija05 им се допаѓа ова.
  12. Michelle*

Michelle* Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    838
    со некое интересно бело кроп-топче и косата виткана :inlove:

На Vodolija05 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bella.s

bella.s Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2.162
    Допаѓања:
    10.940
    Женски,како да комбинирам црвена ташна со оглед на тоа дека немам ништо црвено од чевли(патики,сандали)а и од облека речиси ништо во таа боја.Освен со бело,црно и крем со кои други бои би одговарала?
    Screenshot_2017-07-13-18-59-41-1.png овде е и со сино,ама и чевлите се црвени..Дајте некој предлог:)

На Briar Rose му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Мене и тегет ми оди. :)

На bella.s и Michelle* им се допаѓа ова.
  15. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Феминки ве молам за помош..дали е добро оваа кошула да ја комбинирам со црна маичка и црни пантолони? И дали би било во ред да ја носам отпетлана бидејќи за на концерт ми е а сигурно ќе биде жешко. Или пак да ми предложите некоја друга идеја бидејќи стварно незнам што да облечам :sweat: Ви благодарам однапред :*

Прикачени фајлови:

16. Oneo

Oneo Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2014
    Пораки:
    2.774
    Допаѓања:
    17.583
    Mi treba sovet, neznam koi stikli da gi nosam, ili pa nekoj predlog kakva boja da nosam?
    Fustanceto e belo so teget, e sega beli ne sakam, a teget ne mozam da najdam nekoj ubav model.
    Prvite se srebreni, a vtorite crni..
    20068315_1380860588618096_508113175_n.jpg 20030780_1380860711951417_752473819_n.jpg

17. PreciousDiamond

PreciousDiamond Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    90
    Сива, кралско сина, потемно портокалова, ако е темна може и со кафено, зелена. Купи црвени детали(марама, ланче, обетки, масивен прстен, очила). Ако ти е поспортска јас би купила црвени чорапи и би ја носела со патики(секако патиките неутрална боја, најдобро старки).

На bella.s му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Briar Rose

Briar Rose Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    2.387
    Допаѓања:
    13.683
    Доколку навистина сакаш да ја носиш црвената кошула, јас би ти предложила да ја носиш со беж/бели/тексас панталони или подобро шорцеви бидејќи ќе биде времето топло, а и црни панталони/шорцеви не е лошо. Можеш на себе да ја имаш само кошулата и да ја врзеш за краевите или делумно да ти биде вовлечена внатре во панталоните/шорцевите.
    Ама може и да биде отпетлана и под неа да носиш некоја маичка со интересен принт.
    Јас иако лично не одам на концерти, би облекла нешто друго како на пример ...

Ова е само мое мислење, се надевам дека успеав да ти дадам корисни совети :)

P.S.- Се извинувам доколку одговарам на прашањево малку доцна

На s.w-e.e-t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Мене повеќе ми се допаѓа со сребрените штикли, црните многу ја затвараат комбинацијата. Ако не можеш да си најдеш модел каков што си замислила, одлично е вака со сребрени. Изгледа нежно.
    Надополни со некоја нежна плик чантичка и нежни обетки.

Јас имам носено ваква слична комбинација (имам сукњичка со сличен дезен), само со црвени сандали и црвена клач ташничка. Многу ми се допаѓа како изгледа црвено искомбинирано со тегет и бело. Можеш и вака ако ти се допаѓа црвено како опција. :)

На Oneo и Briar Rose им се допаѓа ова.
  20. Briar Rose

Briar Rose Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    2.387
    Допаѓања:
    13.683
    • Користете редактирај кога сакате да го дополните мислењето, и мулти цитат доколку сакате да цитирате и одговорите на повеќе мислења
    Јас би се обидела нешто смело да комбинирам со ова фустанче, како на пример црвени штикли кои навистина би ја истакнале комбинацијата на бои ...

... Или пак кремасти чевли бидејќи одговараат со скоро се ...
    Јас секако не би сакала да звучам наметлива на било каков начин но сметам дека треба со ова фустанче да носиш чевли кои по модел се исти или слични како овие на сликите погоре( едноставни ) бидејќи самото фустанче има доволно принт и детали на него.
    Се надевам дека успеав на некој начин да ти помогнам ... :)

Одлична комбинација! И мене премногу ми се допаѓаат овие бои ... :inlove:

бела
    црна
    беж/кремаста
    сива
    тегет
    кафеава
    маслинесто зелена
    каки боја
    светло розова
    ... :)

Последна измена од модератор: 17 јули 2017