@Luminary Здраво! Постојат многу парчиња облека со кои можеш да комбинираш кожни хеланки/панталони. За ова време, можеш да ги облечеш со подолг џемпер, со кошула, маичка и одело, шал итн. Еве неколку слики за инспирација: Спојлер: OUTFITS
Па зависи какви/колку светки има...Ако нема многу светки можеш да разбиеш монотонија со штикла во друга боја, пр. сребрена, сина, бордо, црвена...Но ако има светки низ целиот фустан јас би носела црни штикли, едноставни.
Мислам дека со едноставни црни најдобро би стоело. Или ако на пример светките се сребрени и штиклите би можеле да бидат во таа боја.
Zdravo feminki. so kakva boja na stikli bi mozelo da se iskombinira vakva boja na fustance?Znaci modelot na fustanceto e tesen ne e kako na slikata ama bojata e identicno vaka..se raboti za veridba i mnogu mi e bitno da bide ubavo uskladeno.Dali poveke odgovara so krem ili so crna stikla ili so nekoja druga boja? Blagodaram odnapred
Па цел е со светки, но не се многу впечатливи. И јас се мислам за сребрена штикла, но и тие ми се како се светки. Па да не дојде многу светкаво
Поради бојата на фустанчето мислам дека буквално секоја боја би одговарала со него. Можеш да облечеш штикли кои ќе бидат еднобојни (црни, бордо, црвени...) и тоа да изгледа класично, ама ако сакаш да ја разбиеш монотонијата би ти предложила да облечеш штикли со некаков принт како на пример цветен, леопардов, точкици, геометриски шари, тартан, пепито, тантела ... Изборот е твој Еве и неколку слики за инспирација: Спојлер: SHOES Се надевам дека на некаков начин успеав да ти помогнам ...
некој предлог комбинација за џемперчиња маслинесто и црно?со какви бои да се комбинираат и со што точно?
Некоја елегантна интензивна боја... може и тегет, а мене прво бордо ми падна на памет. Еве нешто од гугл што ми се допадна прво И ташна во иста боја. Патем, прекрасен е фустанот!
Здраво, си купив вакви фустани (за на свадба) само се двоумам со какви штикли да ги искомбинирам, розеви или црни?
Бидејќи фустаните очигледно се шарени, сметам дека треба да носиш само еднобојни чевли. Кога станува збор за бојата, имаш избор. Освен розеви или црни можеш да облечеш и крем чевли Спојлер: SHOES P.S. - Се заљубив во фустаниве
Fustanive gi kupiv na krajot na letoto. Sega planiram na odmor da gi oblecam, mi treba pomos "sto na noga". Planiram da gi nosam samo preku den verojatno za na dorucek, nesto vo toj smisol . Blagodaram
Може и нема да ти вреди советот, јер во Македонија живеам, ама преку лето, особено на одмор се знае што се носи - апостолки или римјанки на плажа, а за шетање јас носам платнени патики.
Vo Februari odam, malku rano ama da si se prigotvam Sandalki i jas planirav no mnogu tesna noga imam i ke mi se vadat od noga. Ne bi se odlucila za sandalki. Crvenkive so polna peta mi se dopagaat, sakav nesto bez stikla. Od Starki ima uplav . Od cistenje i raskrevanje po doma od starki mi e . Detevo patikive gi nosi i na -30, da da , mokri, suvi, skinati, prljavi site vidovi gi imame i odvaj cekam od moda da izlezat. Mi e skisnato od niv . Fala Vo meguvreme otkriv poplava doma, sto ke bide sega ova ?