Здраво девојки Дали овој фустан (долг е и има шлиц, но мојот не е толку висок како на сликата) да го носам со коса исто како на сликата или високо фатен реп со надградба за да биде долг? Убаво изгледа на сликата ама јас имам темно кафеава коса и се мислам да не дојде многу затворено горе . За свадба инаку. Или ако имате некоја друга идеја, добредојдена е . Косата ми е долга до под градите .
А твојот фустан ти е исто така црн? Ако не сакаш да се затвориш многу со пуштена коса, тогаш зошто не би пробала некоја поопуштена пунџа, како замена за престегнат висок реп? Мислам на нешто вакво: Спојлер: слики
@YoungandBeautiful Добра ти е замислата со репот. И естетски и да си раат кога ќе се испотиш - во тој случај најдобро е да е собрана за да не се замараш дали ќе ти се залепи за тебе. А за пуштена еве неколку идеи:
@MagsDestiny Црн е . Помислив и на оваа варијанта ама обично фризерките не ме годат како што сакам и не сакам цел ден да бидам нервозна поради косата . @Кена Рис Фала ти. Баш и поради потење повеќе некако одбирам да биде врзана. Се мислам и за вака само не знам дали одговара со фустанот .
Можеш да се обидеш да направиш Messy bun Или Half up half down Или нешто слично како плетенката од Queen Elsa Или High ponytail
@YoungandBeautiful А види некоја и од овие може да ти се свиѓа за собрана. Поопуштени се. ^ оваа може да ти ја собере високо па да ти направи од едниот дел плетенка, а другиот да биде малку тапиран за да долови како на сликата. Сепак за нашите фризери во Македонија најдобро е поедноставно нешто да се одбере за да не се разочараш од крајниот резултат. Јас никогаш не сум го добила очекуваното
Потполно се согласувам со @marta993 - со клот црна хулахопка (непроѕирна) би било сосема океј. Можеш и вакви црни чизми да облечеш, Спојлер
Да , затворен е горе.Пунџичка наједноставна или реп прав ја би. Обетчиња некои искомбинирај. Фустанов е сон .
Zasto da ne e debelinata na fustanot Ok. Jas taka si odam cela godina (mislam na debelinata na materjalot). Spored mene OK e.
Многу едноставен модел на тренерки (не спортски брендови кои имаат впечатливи обележја) со НЕ класична кожна јакна. И ова не би ми било прв избор. Во преден план секогаш стои дебел дукс или ветровка.
Не, ниту за мода, ниту од потреба. Ниту патики и кожна јакна не ми се допаѓаат како изгледа. Ептен, ептен ретко, некои специфини стилови може да изгледаат интересно кога се комбинирани заедно, ама не и патики и кожна јакна или патики.