Грлс, ми треба ваша итна помош и корисни совети. Треба да се спремам за на промоција на книга од дечко ми, тој ден ќе ги запознаам и неговите родители а и ќе има многу професори и сл. Па сакам да изгледам најдобро што можам, што е најдобро да облечам, како да искомбинирам??
Ози јас за ваква прилика би избрала некое фустанче, не премногу елегантно, ама не и премногу кежуал. Некој едоставен модел, со палтенце одгоре. Може некоја црна варијанта, а ако имаш и нешто пошаренко. Или, ако имаш од овие црниве сукњи со висок струк што се носат, да ја комбинираш со некоја маичка. Стварно не знам како да те насочам, ама еве кажи што сакаш на нога да носиш, високи чевли или нешто ниско??
Оззи бидејќи знам каков стил имаш би ти кажала кошула, фармерки и салонка. До сега немам забележано кај тебе сукња а може грешам.
Размислував за фустанче и јас, но ми се чини дека подобро би било да носам панталони кои ќе ја отсликаат мојата младост, а и сериозност. искомбинирано со некои салонки, а што би носела горе??
Ако имаш може некоја бела или црна кошула, белата на црни панталони или пак црната на бели, и црни салонки би било преубаво
Штом си за панталони, тогаш високи штикли. Од горе имаш слобода во изборот. Можеш некоја маичка со сако одгоре. Или пак кошулка некоја. Или ако сакаш посериозно, бела кошула со завртени ракави, интересен ремен и неколку алки. Или нешто вака: Спојлер
Ози јас би облекла нешто слично вака, е сега зависи и какви парчиња имаш по дома. Се надевам ќе ти дадам некоја идеја.
Овие чувај си ги за кога ќе се стопли времето. А можеш да ги носиш со фустанче, фармерки.. Еве вака на пример
И мене тие ми беа фаворит, уште со некое кошулче или интересна маичка и ќе бидеш ем дотерана ем фенси
Сакам да ја носам кошулкава, блузава..не знам што му доаѓа дека е меѓутоа не ми текнува некоја интересна комбинација. Фармерки ајде де, ќе ископам некои, ме бунат чевлите. Какви би одговарале најмногу?
^^Златно балетанче Сеф. Јас би играла така. Балетанка и фармерка, горе можеш да облечеш и некое џемперче. Јас мислам дека тоа би било полн погодок
Дали е добра комбинацијата ? Сукната ми е од мама и е така подолго но ја планирам да ја кренам така повисоко за да ми е пократка.
Скајче имаш 10ка од комбинацијава за мене. Носи ја кај ќе ја носиш и да знаеш дека чекам слика од комбинацијава во модни критики хахаха Опасно многу добро ми изгледа Риба ипол
Жени, баш ме интересира како комбинирате тексас палтенце. Имам мнооогу убаво устручено тексас палто, со врзалки на половина (и тие од тексас), со убава јака.... секогаш во гардероберот го погледнувам онака под око, и никако да го облечам, да направам некоја комбинација со него. Па?