Скоро со се одговараат, само материјалот на фустанот да е подебел, бидејќи сепак е чизма а според мене затворен тип на обувка не оди со лесни летни материјали. Црни се и едноставни па ти даваат повеќе можности за различни комбинации. Еве некои предлози на фустани и чизми:
Девојки ова палто со што можам да го комбинирам освен црни или војнички фармерки ии црна, бела, кремова блуза дајте ми некои предлози
Може и зелена боја и на пантолони и блуза, би стоело добро. А кондурчиња црни или кремови според мене. Ја имам носено комбинацијава и мене супер ми испадна.
Почитувани, сакаам помош од Вас со што да комбинирам прво кои штикли црни, крем или црвени иии потешко нешто горе што би облекла какво палтенце или капутче каков облик должина за блиска свадба? Фалаа однапред Убаав ден
Па, оти подлогата као бела ми се гледа, би идела со црни чевли. Крем се досадни, а црвени не ми идат со белата постава. Да беше месо боја, ај. И капут црн, никако пократок од фустанот. Или па црвен, ама црн мислам најдобро, оти чипката сама по себе е највпечатливиот детал.
Девојки дали зелени војнички панталони со црвена мајца и црвени патики би била добра комбинација за журка?
Само ако одиш на техно/транс журка во парк според мене. За женско има толку голем избор на облека што јас никогаш не би се одлучила на ваква комбинација.
За на prodigy е. Сакам со црвени патики, може ќе ги заменам панталоните со фармерки. Фала сепак, ако имате некоја идеја може
Хахах ептен сум погодила значи, браво за мене Можеш фармерки, ама и војнички во тој случај одговара слободно. И тоа и тоа е прибрано, секси и симпатично и тотално океј за таков вид журка. Убав помин