Mm ovoj fustan ne odgovara so salonka tuku so ekstremno visoka cizma na stikla i ne crna...tuku kafeava
Бела кошула и такво бордо сако доколку имаш, на некои убави фармерчиња Бела ролка исто така можеш, бидејќи времево сега е постудено, ако немаш ролка на обична бела блуза стај си бордо шалче и на фармерчиња топ ! А ако сакаш можеш и бордо блузичка со црни панталончиња и тие чевли ако си плавуша или посветла,преубаво би ти стоела оваа комбинација. Даље, можеш да комбинираш и со некое фустанче/туника на црнки хулахопки(ако имаш од оние подебелите), што мене искрено најмногу ми фаќа око.
Феминки дали овој чокеров можам да го носам со црно сако-фустанче, или да го искомбинирам само со ушниците?
Добив подарок високи сиви чорапи над колената. Многу се убави но не знам како да ги искомбинирам.. Имате ли некој предлози? Фала ви
@dianna95 можеш да ги искомбинираш со фустан, туника-фустан, кратка сукња, шорцеви, џемперче, боди, ролка,... На нозе може да облечеш што сакаш - штикли, чизми (пократки но и подолги но не колку што се чорапите)
Дали може ваква блуза (само малку потемна) да искомбинирам со крем панталони? Или ако може да ми дадете совет за некоја друга комбинација на панталоните и блузата..
@buba4e89 Да, why not, промените од стандардното не се лоши Само во предивид мора да се земе и дизајнот, понекогаш и бои што одговараат, ако моделите на парчињата не изгледаат добро заедно, крајниот резултат не е тоа тоа
@s.w-e.e-t.y Јас најчесто ваквата блуза ја носам со темно сини фармерки, а под неа светло сина кошула или црно-бела. Исто би можело и со крем пантолони и некој кафеав аксесоар.
Може, баш убаво изгледа, и јас сум ги комбинирала тие две бои. Капутот ми беше сив за да двои а чантата крем како панталоните.
Планираме вечерна забава со колешките за 8ми март па ми требаат совети за комбинации бидејќи навистина немам никаква идеја. Ќе биде веројатно во некој кафич/паб со тоа што може и да се продолжи некаде. Сите совети се добредојдени. Би сакала нешто поинакво. и интересно, да не е секојдневно ко за на работа.
Зависи од тебе кој стил си го негуваш, јас да бев вака некако ќе се облечев за таа пригода на такво место.
Се двоумам помеѓу кожна црна јакна или јакничка шушкава со цветови за на работа,дневни прошетки итн. Што би одбрале Вие? За посвечени моменти имам палтенце со превртена кожа па повеќе сакам некое јакниче така шушкаво.
@Luminary Треба да биде нешто многу суптилно и ненападно бидејќи самиот фустан е многу многу нежен. Чевлите би требало да бидат сандали, а чантата мал clutch, а за бои: нежно златна, сребрена, чиста- металик или огледало ефект, пастелно нежно сино, бело, крем, корално, лаванда, пастелно жолто и сл. Еве нешто мои предлози Спојлер: Предлози Зара Зара Зара Манго Манго Манго Страдивариус, Страдивариус Парфоа Парфоа Парфоа Е еден невобичаен повеќе за лето, предлог од аспект на боја , кој ќе го освежи фустанот, но бидејќи е нежен тон, нема да биде нападно, а се согласува со тонот на фустанот: Спојлер: Манго