Јас имав бел фустан со црно и го искомбинирав со црни штикли..И убаво изгледа. Така дс може да го искомбинираш со црни штикли
На свадба во ресторан ќе го носам овој модел.Е сега имам црни и сребрени штикли и плико за кое повеќе сте не би купувала?И ако имате некоја идеа за фризура и шминка споделете пишувајте ми лп со идеи слободно,секој предлог би го размислила.Ви благодарам.
На ваков фустан каква фризура би одговарала пуштена или да ми е зберена На девојкава не е толку отворен јас бидејки немам гради ми е повеке отворен Ако не е за овде прашањево модераторот нека премести
Собрана скроз, во мало пунџиче, како на балерините. Црни штикли, плико не е битно каква боја е. Шминка дискретна, косата од една страна пуштена. Вака нешто:
Јас би го носела со тиркиз, циклама, пастелно розово или виолетово, кафеави и крем. Секакви би одговарале само црни мислам не.
Тексас, сино, темно сино, тегет. Годинава се носеше и комбинација на циклама и црвено и пастелно розево со црвено.
Nude нијанса ти се најсигурен избор. Кремасти, сребрени, тегет или ако сакаш да експериментираш можеш со розеви
Девојки на свадба сум наредната недела се мислам дали да го носам фустанчето мнооогу ми е убаво и убаво ми стое, до под колена е фустанчето, планирам да го носам со кремови сандали и кремов плик но дали одговара да не му е помината модата затоа што го имам веќе 3 год. А еднаш го имам облечено?!