Црно иде со се. Зависи од тоа колку си "храбра" и колку сакаш да експериментираш. Буквално се оди на ова.
Jas bi go iskombinirala so crni cevli i crna canta... No nema da pogresis ako go iskombiniras i so krem boja cevli i canta(vo ista nijansa krem) spored mene.
За матура прашувам срц.Ќе купам ако треба, а дома имам црни штикли и црн плик за со таа комбинација. За со друга имам црвени штикли и црвена ташна
Епа сребрени, помладалачки е и повечено. Ја за матура си купив такви, си ги износев, со се ќе ти одговараат.
Треба да се дотерам за една прилика.. ваков црн фустан (само мојот е пократок) дали ќе иде со црни мрежасти хулахопки(ситна мрежа) и црни чизми до колена на висока штикла?
Мене такви мрежести искрено ми се прекич и плус фустан со чизми до колена ми е клише. Ама тоа во мое име си зборам, пред некој да се навреди и слично... Јас би одела со ептен проѕирни такви беж хулахопки што не се ни приметуваа зошто е зима и сепак е ладно иако ни такви нејќам и некои кратки чизми, црвени, да разбијам монотонија све црно да не е. Ама пак ќе потенцирам тоа јас иако генерално и твоето вака одговара, многу се носат така, баш затоа и ми изгледа досадно. Ама секако црно иде на се, лесно е за комбинирање во тој поглед, нема да згрешиш шо и да избереш, одбери тоа во кое ќе се осеќаш најсвоја. Не е до комбинацијата, до тоа како ја носиме е.
Знаеш дека не ти е лоша идеава уопште Фала ви на сите женски, ќе смислам нешто сигурно. На крај може нема ни лила да е.Ама ќе ве известам, stay tuned