Здраво црна кожена сукња како да искомбинирам? и би било добро некој да ме советува Дали да си купам фармерска или фармерска-црна тиролка? она со трегери.. кое е подобро за комбинација??
Кожна сукња можеш со кошула, маички или блузи едноставни со палто и накит, влузи со принт некој... А за тиролка зависи се до твој личен вкус, секако двете ќе ги носиш
Црна кожна суќна, прво зависно од должината, одлично би стоела со висока црна чизма, без разлика дали е кожна или плишен материјал. Комбинирај со дезенирани хулахопки, леопардски принт или точки, срциња, линии зависи што имаш. За нагоре јас би комбинирала со џемпер, ставен внатре и впечатлив ремен за casual излегувања. Со некоја маичка на рамки со чипка или проѕирна за вечерни излегувања, кошула со впечатлив прнит, маички на долги ракави..
Имам црна сукња, ширина и должина како на сликава е, само подруг материјал е, како тексас изгледа. Е сакам да прашам со каква блуза да ја искомбинирам за на забава? И каде да најдам некоја таква што ќе одговара?
Па за Нова година. Избрав сукњата зашто немам многу време да гледам нешто којзнае што ново. Нешто не многу едноставно,ама не и многу кич.
Сукњата ја замислувам со некоја светкава блуза, ако е веќе за Нова Година и ако сакаш да блескаш . Ако не ти пречи ладното може и на куси ракави . Спојлер Или пак можеш варијанта all black Спојлер Спојлер
Јас би искомбинирала со ваква маичка: Евентуално некоја од овие, боја по твој избор, јас преферирам црно: Сите маички се од бутик Амбар.
Имам иста ваква hot pink струкирана кошула која од поодамна сум ја купила во Канада, меѓутоа никогаш не сум ја облекла бидејќи не сум сигурна како и со што да ја искомбинирам, а навистина сакам да ја носам, по можност со одредена сукња или панталони. Дали имате некакви предлози или совети?
Еве неколку идеи од мене. Ја со ваква кошулка би ја носела. Вакви низ Сити Мол низ Зара/Котон пример би нашла нешто сигурно.
Ви благодарам многу за предлозите! Бели панталони или краток џинс (шорц/сукња) би изгледале одлично во пролет, иако не сум сигурна дали со оваа кошула би одговарало и сукња со повеќе бои (црно-бела или слично). Бидејќи често го споменавте џинсот, ми дадовте идеја да пробам да ја комбинирам кошулата со фармерки и со уште некое парче облека и моден додаток. На пример, за професионален изглед, ја најдов оваа слика и бидејќи имам бело сако, мислам дека и оваа комбинација би била одлична...
Да, баш мислев да ти предложам бело сако и тесни сини фармерки. Исто можеш и долга бела сукња заедно со сакото. А можеш и со некои посветли нијанси на сиво да пробаш.
Многу ми се допаѓаат и овие предлози, особено сивите нијанси. Мислам дека розево со црно-бело е класична комбинација на бои која е веќе видена, додека сивата боја дава интересен изглед на целокупната комбинација. Исто и бела сукња/сако навистина би дала свежина на целиот изглед, особено во пролет. Дефинитивно ќе ги земам овие совети во предвид. Ти благодарам многу!
А исто и можеш со некое мини здолниште со животински принт, црни хулахопки и црни чизмички до глужд и сако