Само јас ли за бордото се фатив.. Сивото ми е секоја втора периодов. Досадно. Не дека не стои... Знаеш шо сакам да кажам де.
Црно- сребрена шминка ми е некако премногу “веќе видена” комбинација. Бордото шминка сама по себе е убава, ама премногу топла и со примеси на златно за да се комбинира со сребрени обетки и сребрени детали на фустанот. Јас би комбинирала бордо/ бургунди/ виолетова и сребрена сенка, евентуално со малку црно.Ќе прикачам неколку слики чисто да ја доловам комбинацијата на бои. Спојлер
Дечки и во ријл лајф десното е сивото И јас сум повеќе за нешто во боја да не бидам ептен "еднобојна". Затоа реков ако имате трета боја како идеја кажете
Црвен фустан до колена, стреч а елегантен, има големо деколте, т.е. кај мене бидејки имам големи гради добар дел ми е отворен и делува вулгарно. Со што да го покријам делумно тој дел, деколтето, некој предлог? Фустанот е мн тесен и не можам ништо под него да носам. Се мислам дали некое болеро црно да барам или нешто само од врат до деколте ?
можеш некое ланче да ставиш да го прикрие малце, а со болетото не знам како би го прикрила тоа само кај ракавите ке ти покрие Или ако е возможно фати го со безопасна малце да се подзатвори или ако не оди нека ти го корегираат на шнајдер
Следниот викенд сум на важен настан преку ден, а темп ќе биде 15+ сигурно. Ќе треба да се фотографирам. Па единствено што знам е дека ќе носам темни тегет фармерки и некоја блуза(веројатно полуролка), па ми треба ваше мислење дали патики/чизми кратки и дали кожна јакна/краток капут?
Јас би ти препорачала ниски чизмички и некое сако. Едноставен накит, ланче и прстени, или само некој поупадлив каиш.
Ти благодарам мила, убава комбинација е, некоја следна пригода би Но за сега е посвечена, мојата пригода е важна, но на обична локација, мислам дека сакото ќе ми биде to much, затоа се двоумев меѓу тие две.
Ако се работи за посвечена пригода, баш добро ќе изгледа со сако, бидејќи фармерките сами по себе се доста секојдневен избор. И накит дефинитивно. Подобро да бидеш повеќе дотерана, отколку помалку.
Црн долг свечен фустан горе со црни шљокици не стандардни светки како шиени се одговара со сребрени сандали?
Сребрени сандалки, бојата и типот на обувка, генерално одговара. Ако сакаш за стилот да ти кажеме мислење, постирај слики од предметите.