Имам комбинација од црна маица, тегет фармерки и плава ташна, а од додатоци црни наочари и плава алка. Прашањето ми е дали ви се допаѓа комбинацијата и дали да носам црни патики или црни балетанки? За дневна прошетка ми е. Спојлер: Мотивација
Спојлер https://rs.factcool.com/index.php?route=product/product&product_id=1233565 црвениов фустан со кои бои највеќе би одговарал? Освен црни штикли? Кои други бои би одговарале? И каква ташна
Јас би ти рекла крем со црвено е добитна комбинација. Но еве неколку идеи за болд изглед секако ако си за. @Tea678
@Tea678 крем (особено), сребрени, злтни ти се добитна комбинација и сигурна варијанта. Но ако сакаш да разбиеш, може и понеобична комбинација со темно зелени, жолти, плава нијанса, па и некој принт би биле добра опција.
@Bela Vela мене вакви комбинации највеќе ми се допаѓаат. Чисти бои, без дезени. Јас дипломирав вака, само друга боја панталони имав. Само немој да облечеш нешто кусо, бидејќи имав колешка што дојде така и ептен невкусно беше.
@eliesaab ти благодарам,ми се допаѓа и јас сакам панталони вакви нешто класични... каде биможела да најда во СК? и за сако се мислам сепак есен фаќа..
Јас би нешто различно од другите, имам размислувано на темата и отприлика вака нешто ми се допаѓа: Може и посмирени бои, а и ако грешам за приликата корегирајте ме.
@Bela Vela па не знам за Скопје да ти кажам. Панталоните лани си ги купив за една прилика, а не појдов и така ми седеа по дома. Мислам дека лесно ќе најдеш, сега скоро секаде има такви класични. Само кошулата си ја купив и толку. Не носев сако. Може да искомбинираш со впечатлива кожна јакна (пример бордо), а таму ќе ја симнеш и така ќе си одбраниш. Некако сакото ми стана одбивно дека најчесто сите тоа носат..Но, ако мислиш дека подобро е сако и сакаш да носиш - направи така.
@Bela Vela И јас имам размислувано на оваа тема. Ова ми се свиѓа. Имаат многу различни модели од вакви комплети. Разгледај си
@Bela Vela јас сум секогаш за панталони. Едноставно и воздржано, класика за твојата пригода. Можеш да ги комбинираш со еднобојна струкирана кошула и сако, или пак повпечатлива кошула.
Во ГТЦ на последниот кат. Има една продавница каде има и фустани, но носат и класични пантолони. Имам купено два пара од таму и многу сум задоволна. И цените им се ок.
пред една недела дипломирав и носев комплет сако и панталони исто ти препорачувам или можеш само пантолони и некоја кошула како членките погоре што ти предложија, никогаш не сум за суќна/фустан на дипломска или ете под колена може да помини само не многу шарено
Мислам макпримат се викаше, гтц приземје, убава конфекција како што треба да биде. Пантолони класични или сукња до колена, комбинирај со кошула по избор, не мора еднобојна (не се вработуваш на шалтер па да биде униформа). Повели https://m.facebook.com/makprimat/photos/a.1393664577608467/2297910877183828/?type=3&source=54