Јас сукњи не носам, ама нешто сум у филм со ваква плисирана сукња,сакам и тоа исклучиво комбинации гледам со патики многу ми се јаки.
Симни си Pinterest и пиши пример leather jacket outfits и ќе ти искочат милиони комбинации. Има и тагови горе пр. black, white, 2020, oversized, long... и си кликаш во зависност што ти треба.
Фала за информацијата. Портокаловата ми фати око, па ќе одам некој ден да видам што имаат. А дали материјалот е пријатен за носење и летно време? Да не се лепи за нозе и да поти?
Не сум сигурна, зависи какви материјали ќе начекаш во моментот. Некои од сукњите без проблем можам да ги носам во лето (ако сум ги фатила од некој полесен материјал), а некои ептен потат па прекинувам да ги носам во доцна пролет. Не се разбирам баш во материјали, па мислам дека најдобро ќе си процениш таму кога ќе видиш.
Си најдов дома стари бели фармерки...уствари веќе пожолтени па сакав да ги исфарбам некоја сина нијанса.. искуства?
Ми треба ваше мислење, кои од овие два пара патики ви се допаѓаат повеќе и кој модел би одговарал повеќе на фустанчиња, сакоа, не можам да се одлучам