Јас за овие сум, дека гумата е најмалку впечатлива. А и таа шарата му дава поелегантен изглед за сакоа и фустани.
Дали јас сум единствена што вакви патики воопшто не ми се допагаат, незнам. Некако ми се ту мач со тоа шаренило по нив и шарите. Па и во комбинација со фустанче или сако, еве незнам, никако не ми оди.
@AngIv @Tea678 убаво е што имате свое мислење меѓутоа @anastasijaki праша кој од трите модели е најубав, а не праша дали ни се свиѓаат или не.
Не си единствена и јас никогаш не би ставила вакви патики ама членката прашуваше за три модели и мене овие најмногу ми се допаднаа иако не се мој стил. Секој свој вкус
Во ред твое мислење, но баш убаво стојат со еднобојно црно фустанче пример, од тоа што сум гледала кај други девојки, блогерки.
И ти никогаш не би ги облекла, не се твој стил,а си успеала да одбереш едни што најмногу ти се допаднале. Сакам кажам, незнам речам. Повеке ви се допага да ве лажат, лажно да ви фалат нешто што ни самите не го облекле, одколку да слушнете искрен коментар. Од овие до тие што ги има постирано членката има милионска разлика.
Јас не реков дека се носат со сако или фустанче кажав дека од трите најмногу ми се допаѓаат. Не би ги ставила на мене бидејќи не се мој стил воопшто. Знам убаво да кажам
Да те едитирам:- првите или овие, но според мене ниту еден модел не би одговарал со сако или фустанче.
Бојата да. Стилот и начинот на комбинирање е ист. Мислам модата нема граница, се' можи да изгледа убаво, но тенка е границата. Баш дека се шарени со принт повеќе одговараат со фустан, сако и црни фармерки отколку со тренерки. Според мене, не мора да е точно.
Па тоа го и потенцирав, бојата и шарите. Е сега ако мисли да ги комбинира само со црна гардероба тоа е друго.