Можеш да се обидеш да комбинираш со штикли или сандали во следниве бои: беж/крем бела црна кафена златна сребрена
Каква боја салонки за ваква боја фустан? Крем лаковани ми се сигурна варијанта тир одговараат, мислев сребрени ама секаде се многу светкави, па мислам дека ќе се губи фустанот
Освен стандардното бело, црно и крем, со каква друга боја на кошула/блуза/џемперче би можела да искомбинирам со вакви пантолони, а да не е ту мач? Не обожавам премногу анимал принт или други дезени, повеќе сакам едноставни комбинации.
@Anabelle.Amorette Стандардните најмногу одговараат,а за други бои сина кошула/сако или розев џемпер/појака нијанса на розева за блуза.
Вакво маиче како на сликата па со розево џемперче ( бебешко розе ако имаш ), можеш со светло сина боја, крем или тиркиз. Плаво исто така, она ептен плаво, ама ако доле носиш нешто бело плус. На крем се иде, можеш и жолто.
Со светло розево и светло плаво убаво оди ваква боја панталони. Исти имам и јас скроз боја, па највеќе ми се свиѓа со светло плава боја како изгледа комбинацијата.
Здраво дечки планирам фармерки да носам за прв академски час или панталончиња ама поспортски. Бруцош сум и сакам да оставам добар впечаток планирав да носам кошула ама личам на конобар (не дека не сум) Што би носеле вие за прв академски час со фармерчиња или панталони? На нозете патичиња поелегантни ке носам