Имам бели чизми високи до подколена, полушпиц со мала дебела штикла. Многу ми е тешко да ги искомбинирам, а да не изгледа нападно. Досега ги имам носено само со еден црн широк фустан, ама ми требат по секојдневни комбинации, пример со фармерки нешто. Доколку некој има идеи?
Еве нешто од Pinterest, може ќе ти помогне https://www.pinterest.com/search/pi...ocomplete|0&term_meta[]=outfit|autocomplete|0
Zdravo mi treba mala pomos gi kupiv hulahopkive bez da primetam deka se so srebren sjaj sakam da gi nosam so crno kozno suknjce za goren del neznam kakva bluza bi odgovaralo
Можеш со црна обична ролка, или црна кошула, нешто еднобојно горе за да можеш со минимален накит да го надополниш, за да биде комплетно во целина со сребрениот штрас на хулахопките. Инаку баш убави хулахопки, тие се целиот укас на аутфитот јас мислам
Можеш и со бела ролка ако сакаш да ја носиш кожната сукња. Инаку, јас повеќе ги замислувам овие хулахопки (кои btw се преубави!) со некоја еднобојна туника / фустанче од оние што имаат кончест материјал или пак може и плетен материјал. Во секој случај, би одела со нешто поедноставно и тука би се сложила со членката над мене дека хулахопките сами по себе ќе доминираат во целиот изглед. И сметам дека така и треба
Феминки кажете некои комбинации за зимава, стварно незнам што да искомбинирам... Нека биде за ноќни излегувања
Mene vakvi ednostavni ama šik i ubavi kombinAcii mi se najubavi, mozes da mi kazes sto tocno sakas da iskombiniras i kakvi parcinja imas vo plakarot i ke ti pomognam, mozes i da mi pises ako sakas ne mi e problem Crna obicna bluza i crna obicna sukna zatoa sto dovolen detal imas na hulahopkite, ne treba da bides prenatrupana, moze nekoi ubavi cizmi i obetki alki srebreni
Јас имам комбинирано си црвено, со црно. Буквално бело можеш со сѐ Од кафено, жуто портокалово сѐ. Мене најубава комбинација ми е црно-бела или црвено-бела Зависи.Дали сакаш да комбинираш со нешо шо имаш веќе, или сакаш и да купиш
Како за периодов, би ставила темна боја, пример темно сина. Или темно виолетова. Ако искомбинираш бела со црвена или бела со црна нема да згрешиш секако, но мислам дека тие се веќе износени комбинации, нешто што многу често се гледа.
На бело сите бои одговараат. Што и да одлучиш нема да згрешиш. Јас би го носела со црни штикли и црна ташна.