Можеш и принт некој на бело се одговара буквално Крем, жолта (окер), портокалова, baby розова, зелена (светла или сега баш зелена што се носи)
Ако може за помош, црна обична блузичка, суќна во боја на темно мастило и сако во боја на кожа со таква боја на чизми, дали се тоа премногу бои?
Po mene da premnogu boi, mozes da bides cela crna so krem cizmi krem tasna i nekoi obetki, no ova e samo moj stil, neka kazat i drugite mislenje
najubavo da ostane samo temno plava sukna, crna bluza, crno sako krem boja tasna i krem cizmi *eventualno temno plava sukna*
Мене лично црно и темно плаво (мастило боја) не ми оди. Јас само би сменила боја на блузичка или боја на сукња. Е сега јас лично носам тегет панталони, зелена блуза и потемна крем боја палто со тегет чевли.
Не се. А јас па мислам дека црна и тегет (или па мастило боја) одлично одат. Автоматски се издолжува и силуетата со две темни бои наместо да носиш и темна и светла во една комбинација.
Благодарам на одговор Бидна настанот ме предомислија членките, на крај ја облеков суќната со сива ролка и црни високи чизми Вака нешто ми беше замислата Спојлер: Комбинација
Воопшто не изгледа претерано со боите, напротив. Баш минималистички и елегантно. Како и да е И со сива ролка е во ред.
Јас би ја носела со ролка, кроп со долги ракави, или блуза со голи раменици и со чизми над колена или салонки. Црна ако е можеш со многу бои да ја комбинираш. Јас лично ја сакам црната боја во зимо, па би била целосно црна комбинација со капут во боја (бордо, темно зелен, сив, беж).
Вака би ја носела. Можеш било каква боја на горен дел, но мене бело или сиво некако највеќе ми се допаѓа со црна, чипкана суќна. Може и крем или нешто бебешко розево, зошто самата чипка е впечатлива, па не мора нападна боја. Модел на горен дел би носела ко нешто на сликиве што ти ги прикачив.