Здраво, ми треба совет дали црни хулахопки одговараат со кафеави чизми?Бидејки сум на забава сакам да носам зимско фустанче со зимски црни хулахопки, имам високи чизми црни и кафеави ама бидејки имам само кафеаво палто и кафеава соодветна чанта размислувам повеќе за кафеавите чизми бидејќи повеќе би одговарале со палтото и чантата ама дали би одговарале со црни хулахопки?Извинете за долгиов пост
Би одговарале, ама можеш и црните чизми да ги носиш, мислам повеќе ќе ти ја издолжат ногата ако е еднобојно. Штом веќе имаш кафено палто и чанта, доволно е.
Нема врска што ќе имаш кафеаво палто и ташна. Како што рекла друга девојка погоре сосема доволно кафено е тоа. Мене поубаво ми е со црно комбинацијава. Пиши што ќе одлучиш. nekoi kombinacii se so drugi sukni no ke odgovaraat i so kozena, se nadevam deka na nekoj nacin pomognav.
Имам поделени мислења за фустанот што го зедов и сега да ве прашам и вас за искрено мислење. Ви се допаѓа фустанот? И со што би го носеле?
Зависи од стилот на жената што го носи и како ќе го искомбинира.Еве на првата фотографија топ изгледа на моделот ,плус со завртени ракави,додека на втората ужас ,како за по дома за теписи перење спремна,па и со тие сандалите па ич не ми оди. Значи само со промислена комбинација,штосна фризура и супер ќе изгледаш,посебно и ако си повисока.