Имам 2 комбинации кои ми се мотаат низ глава првата е со црна ролка,дебелацрна хулахопка и високи чизми втората е кошула со фармерки/панталони со кратка чизма. Ги имам истите во неколку бои и најчесто ги комбинирам со салонка или шпиц чизма (чорапа) со basic маичка и сако. Или со џемперче кратко мекано со патика.
Супер би стоело со чизмите. Инаку кога имаш поширока маица, дуксер, кошула и сл. многу подобро изгледa кога само предниот дел е пикнат во панталоните или да е собрано напред и врзано во јазол. Спојлер: Tips&Tricks И ако сакаш да носиш кроп топ, носи си. Не се замарај за тие 10 кг.
Ваков модел и боја панталони со каква кошула би ги комбинирале...ако имате видено некоја во некој бутик ставете слика ..би сакала некоја шарена што има иста ваква боја на неа .....?
Ја иам вакви црни само.И ги носам со секоја боја.Најчесто сиво, црвено и нешто тесно Ја би ти препорачала некоја кошула или маица што се става внатре Ако имаш и вакво палто врв ќе е.Моеш со жоржетна бела кошула, со црна кошула или посвечена маица.Ја дури и со плетени полуролки ги носам.Баш се панталона материјал моиве Ако експериментираш, можеш со портокалово маиче, кошулче Сиво може исто Сино мастило боја Глеј да е тесно битно.Ако не мислиш нешто ново дс купуваш Од сите бои шо идат со циклама а ги имаш дома и е тесно, пробај се
Не знам кај да го поставам прашањево, мислам дека оваа тема е најсоодветна. Што би облекле за апсолвентска забава? Јас сум ситна, а и сум едноставен тип, не сакам нешто over the top, долги фустани или слично. Панталони исто не доаѓаат предвид.
Ако не сакаш панталони веројатно не сакаш ни комбинезони па останува да носиш фустан. За апсолвентска не би рекла да носиш некој свечен фустан туку нешто поедноставно,но да изгледа културно. Ако не сакаш долг може миди фустан, можеш сако-фустан баш гледав на Зара има многу такви модели како на преклоп, дури и некое цветно фустанче со убава шара и едноставни салонки би стоело убаво. Ако сакаш повеќе идеи пиши ми во ЛП ќе пратам некои слики со комбинации
Женски, ај помош малку. Салонки со каква ташна би искомбинирала, онаква ко плик? Бојата на салонките ми е тегет, контра ташна боја? Мислам на вакви салонки од интернет ги презедов
Зависи кои други бои ќе ги носиш.Ако носиш и тексас, тегет, црни панталони/фармерки/суќња, и горе некоја темна боја, можеш како Мантуб шо вика, црвено, а можеш и бело за да разбие.Ха би играла така, ако ми е сѐ тегет ќе гледам да осветлам со детал или тегет ташна.Глеам да се слага обавезно со чевлите бојата, и да не сум во сите бои или распар.
Дали може идеи,немам сако само панталониве во оваа боја? П.С. би сакала идеи и за со патики и елгантно со некоја чевла, кои бои ,какви ташни. ф а л а
Пример комбинирано со ваков фустан Е сега мојов е посалам , сив е да, со долги ракави, до колена должина, полукружен израз, ама материјалот е како кончан ситно. Ракавите се припиени и целиот е тесен. Мислам со марама онаква свилена околу врат да разбијам монотонија и штикливе тегет. Е ташна немам, ќе треба да купувам за да се ускладам ко што треба
Епа ја би тегет исто тогаш. Тегет штикла и ташна @Star_dust види Fairytale butik, Iv , My moda, Bebel
За патики бели, црни, може и крем. А елегантно како на сликата сандали, салонки, кондури некои, бои можеш крем за понеутрално, а ако сакаш повпечатливо можеш да играш со бои. Чантата зависи што бои ќе комбинираш за да усогласиш или да разбиеш Можеш чанта тегет или некоја боја од марамата
Иста боја како штиклите. Или евентуално сребрен плик може, вака кога си замислив сиво и плаво би оделе и со сребено, таман со сребрен накит, ако сакаш така малку поуникатна комбинација. Ама па зависи од фустанот, можеби најсигурна варијанта е иста боја како штиклите и така минималистички да е комбинацијата.
Имам слични и омилени ми се за комбинација, најчесто ги носам со светло сино, тегет, црвено и бело. Пример: За со патика: бели патики, морнарска маичка, фармерска јакна. Елегантна: бела/светло сина кошула, кафеав колан и ташна, салонки/ниски чевли. - шарена кошула и салонки/ниски чевли во боја.