@Feminka22 не црно. Крем, бело, сребрено. Каква боја и да одбериш гледај да се некој мнооогу нежен модел, не груби, оти лавандата ми е нежна боја.
Се согласувам со сите над мене, а еве како би изгледало со крем (кога и да спомене некој лаванда фустан, на овој од Кејт ми текнува) А тука е со сребрени, само посветла варијанта на бојата
Девојки ми треба помош. Во скоро се исфарбав црвена и сега сум на свадба. Дајте ми предлози за фустан со комбинација на обични црни сандали и фризура.
Јас би одела со боја крем, тегет, бордо или светло жолта. https://www.empire.edu/blog/beauty-tips/rock-red-hair
Кажи ни каков фустан пообичен, посвечен, прибран, провокативен, долг, краток, колку год си ? Во тренд е зелена боја , имаш убави фустани во таа боја и би одговарале мислам убаво со црвена коса.
Освен црна и бела, можеш и златна, махагони и чоколадна (само овие две браон нијанси незнам дали со црни чевли ќе одат), бакарна, емералд зелена, маслинесто зелена боја, teal, црвена, крем (ванила нијанса), портокалова (тиква нијанса), auburne. (на англиски ги пишувам некои зашто полесно ќе ги најдеш на нет).
Зелен фустан. Евентуално црн. Не би одела со многу светли бои како крем, бела, розева и жолта јас бидејќи имаш црни сандали, ќе бидат груби.
Ако си од Скопје имаш убави фустани во Енџел кај триумфалната порта, мораш и да пробаш да видиш како ќе ти стои. Пред две недели купував и долги свечени фустани (јас гледав сатенски ) испод 4000 не најдов. Не е долг али ти си млада и ваков би ти одговарал
Имам една кошула, не знам со што да ја искомбинирам. Ако сака некоја девојка што повеќе се разбира во облекување, нека ми пиши лп. Сакам да пратам слика да видите како ми стои. Не сакам јавно да се објавам на анонимен форум. Благодарам однапред.
Крем најдобро. Ако купуваш нови можи и жолти или сини како на фустанот. @Maryland1087 за секунда побрза.