Јас никако тесен до колена баш тогаш изгледам најлошо. Слаба сум во струкот, огромна во колковите таков мене не ми стои. Најубаво стои А-line, многу тесен горе и широк после струкот. И обично краток не многу долг. Имав таков тегет некоја royal blue боја супер одговара и за не многу свечени и не многу обични прослави.
Зависи од моделот, точната боја и ткаенината. Ама можеш и јако розе, јако лилаво или со шарена штикла или шарена кожа (или ремчиња во различни бои). Имаш дури и вакви опции од Белмондо (во ГТЦ):
Јас би комбинирала со топли бои-златно жолта, темно црвена, корална, ем за контраст, ем да се добие на топлина.
Сребрени баш убаво би оделе или бели. Може и црни ама мислам за летна комбинација и така убава боја на фустан ќе ја затворат комбинацијата, така да не, подобро бели или сребрени.
Здраво девојки. Штотуку си порачав вакви чевли, многу ми се допаднаа, а и викендов ќе одаѓ ма одмор па ми треба мала помош со што би можела да ги комбинирам (btw пополничка сум )
Што би облекле за забава од фирма? Сега скоро е, денски ќе се одржува. Немам идеја а сакам нешто привлечно и несекојдневно, секакви предлози се добредојдени.