Со крем чевли, а накит, можеш нежни обетки да ставиш. Вака нешто, слична боја ко фустанот ако имаш. Или нешто скроз сребрено.
Јас би црни сандалки. Од накит добра ти е сребрената алка на слика. Не знам каков е нагоре ама како шо рече Dream, можиш кратки обетки.
Истиот е нагоре вака, нема нешто плус, на прерамки е подебели, не се бретели, туку поширочки се Фала ви девојчиња, се мислев и нов да барам бидејќи не знаев со што да искомбинирам а набрзина купен е, ко да ме бркаше некој
Чанта и чевли во крем боја. Накит едноставен, не многу впечатлив. Ланче би ставила едноставно златно синџирче затоа што е како корсет и обетки.
Накит сребрен, а какви чевли? Не знам сандали далие одговараат бидејќи е со долги ракави или сепак салонки? Еве ги моделот и бојата на материјалот Спојлер
Повеќе за крем сум, ваква боја мислам поубаво ќе иде. Не е лош и моделов, модерни се овие се врвците, убаво би личело и со нив.
По мене сѐ сребрено или сѐ црно. Црни обетки, црна ташна, црни штикли Или сребрен накит, сребрена чанта, сребрени штикли Крем со оваа боја мене не ми иде некако.
И сребрени може. Црни јас па не можам да замислам со фустанов, хаха различни вкусови. Некако потемна боја личи фустанот, уште црни салонки и ќе се загуши некако комбинацијата.
Little black dress slicen kako ovoj na slikava samo so podlaboko v dlaboko dekolte, za bliska svadba, sto ide so nego? Znam deka e klasika i so se ide ama sakam da gi zapazam detalite koga veke crn fustan nosam. Nesakam stikli vo boja moze crni ili krem neka se, kosa se mislam za wet look pustena radi dolgite rakavi ili ne ide da pravam pundza? Dali lance nekoe golemo ili nesto minimalno?
Со оваа комбинација што и да додадеш е прашање на личен вкус, јас би ставила ланче минималистичко можеби со цирконче во крем боја како и штиклите и косата пунџа баш како на сликата