Ако експериментираш со боите можеш со сите пастелни нежни бои, ако е пастелно розе и сакото. Јас пастелните бои ги користам со разни комбинации бои, секако ако не сакаш шаренило секогаш белата е многу нежна и секогаш убаво стои. Можеш на пример бела блуза, со небесно сини фармерки, едноставна убава комбинација.
Бубаче ме потсети. Лани порачав вакви хулахопки од Али ама кремови и никогаш не ги облеков. Не знам со шо би можеле да се носат и за каква прилика. Ми се чини тенка е границата и дека можи лесно да се згреши. Имате идеја? Втора работа шо никогаш немав храброст да облечам е ваква капа. И таа лани ја купив за џабе. Мојата е слична светло розева, кожна, без пеперутчето.
Само на црна боја поради дијамантите. Значи тесен блејзер, тесен фустан, тесна сукња. Другиве бои некако не ми одат, ќе изгледа кичерајсто. За капчето кежуал комбинација со бели патики. Можеш и на крем панталони,кафена маичка со прерамки, капчето и бели патики.
Какви чевли носите на свечености сега како што залади? Не очекував септември толку ладно да е, а на свадби секој викенд сме кај пријатели и роднини. Сандали на штикла повеќе имам и нив ги планирав за носење. Како промена салонки ќе вршат работа?
Зошто да не и сандали, свадбите се во рана есен, нема надвор снег и минусни темп, башка и во сала топло е
Не знам дали е соодветна тема, но да прашам, сакам да купам тренерки, од моделот кој го сакам гледам има долен дел црни и горен т. е. горната тренерка во бела и црна боја (сакам класични) е сега, дали би било поубаво со бело или и горниот дел црно?
Женски елеков како би го комбинирале? Како фустан ми е ептен краток.. Доле имам вакви сандали мислам би иделе
Ke ve molam za mislenje, oti jas so moda mnogu ne sum vo tek Ovie cizmi dali se nosat se uste? Odamna mi se kupeni ama ne gi imam noseno dolgo vreme pa sakam sega da gi kombiniram so maxi fustan. I vtoro prasanje sredina na oktomvri sum na bitna proslava pa valjda ne e rano da gi nosam?