Planiram so nekoj od ovie dva, utte ke idam da kupuvam, baska sum niska epten podolg ke dojde..se nadevam ok ke izgleda, ne sum vo moznost da kupuvan i obuvki sega
Ги најдов двата на страната на зара. За жал за вториот пишува дека го нема кај нас, а тој со плави цветови го има и во сити мол и во ист гејт.
Od zara se da, poveketo bea dostapni , za ovoj ne proveriv ic, nema vrska ima dosta izbor ke najdam valjda
https://www.fashiongroup.com.mk/kosuli-2/253908-kosula со што би можела да ја комбинирам оваа кошула.. И дали ви изгледа како пижама? ( ја добив на подарок ја немам носено)
Баш ми се свиѓа, во пролетни комбинации кул ќе личи. На фармерки, на црни панталони, така нешто секојдневно, со нежен накит, бели патики, убаво ќе е.
Мене ми се свиѓа, не ми личи на пижама воопшто. Сега не знам во живо како изгледа и каков е материјалот. Инаку, јас би ја носела со црни палазо панталони со висок струк или со миди сукња исто со висок струк. И вака ко на сликата не изгледа лошо со фармерчиња
Не личи на пижама. Комбинирај ја со фармерки како на сликата.Може со сини и црни. Може и со класични панталони. Од обувки, кратки црни чизми и бели патики.
Бели или розе салонки супер би стоеле. Зависи каде одиш. Ако е нешто по casual и чевливе добро би стоеле.
Дали ваков тип на фустан (долги ракави, широк под половината, должина околу колена) одговара со ниски чизми или чевли и ако да, со какви?
Црното фустанче мислам дека ќе одговара со салонки или со вакви чизмички Спојлер А другото моделче со поспортски, рамни кондурчиња или чизмички