дали е ова добра комбинација за новогодишната ноќ, како поинаку да се комбинира и дали треба поинаку ,нешто да се смени ?во однос и на бои и на стил севкупно?
Предлог некои интересни хулахопки за бел, миди,плетен фустан со странични шлицови? Овај фустан поточно
Феминки, земав кошулка сина и црни пантолони широки свечени. Е сега сум на две предновогодишно забави сакам да направам комбинација од двете. Пантолоните со некое светкаво, а кошулката може со сукна и чизми. Дали имате некоја идеја?
Панталоните може да ги искомбинираш со корсет или некоја посвечена припиена маичка, можеш и со топ и со црно сако. Кожулата можеш со плисирана суќна до под колена или пак подебела кратка суќничка или кожена суќна е исто ин. Ако може инфо од каде и колку панталоните?
@hermosa Јас би го извадила каишот, мислам дека му помина модата на тој тип каиши и лошо ти го акцентира телото а преубава си, пробај како би изгледало без него @Marija_Magdalena Кошулата е преубава, можеш со буквално се. Црни тесни панталони со добра салонка или кожна сукња би било идеално
Јас би со бела ролка Вака нешто. И бел џемпер добро би дошло. Тебе какви ти се чизмите?Високи или ниски?
Најдобро слика да пратиш ако не ти е проблем, вака тешко можиме да ги доловиме боите, некако ми звучи како да не одговара