Хулахопки дебели, црни со црни чизми и црвена ролка на пример. Или сребрена. Нешто во духот на празниците
Си купив вакви пантолони ама никогаш претходно немам носено нешто слично. Е сега не знам должината до кај да им биде. Некако многу чудни ми се зашто допираат до под како на првата слика
Многу е специфично со вакви пантолони. Ќе одлучиш со кои чевли планираш да ти биде примарна комбинација и врз онова на нив ќе одиш да ти ги скратат. Мене повеќе ми се допаѓа да се скоро до под, отприлика како на првата фотографија, ама ризикот да се влечат и оштетат е голем.
Мене ми се допаѓа. Е сега убаво би било ако чевлите се со шпиц, па кога ќе се прават чекори да се види чевлата и во тој случај се губи тој ефект како да немаш стапала. Ама ако не ти е стилот за таков тип на чевли може е подобро да одиш со некој цм повисоко.
Како првата слика. Естетски ја издолжуваат ногата. Одлучи со кои чевли ќе ги носиш најчесто и однеси ги панталоните на шнајдер да ти ги скратат точно до земја.
Долу со штикли, најубаво шпиц, а горе со кошула (можеш и посвечена и поспортска во зависност за каква пригода ќе ги носиш), корсет, топ, џемпер (за посекојдневно издание во овој стил https://www.pinterest.com/pin/499688521168904071/)
Фустан тесен краток, боја ќерамида накај кафено, сјаен. Со какви штикли да го носам? Освен крем и црно, би одговарала ли друга боја?