Vakov tip na kondurki samo so fustance, suknja li se nosat? Moze li so helanka, farmerka..prasuvam oti gledam blogerkive samo taka gi nosat
Јас па,никаде не сум видела дека ги носат со фустан Преубаво стојат и на фармерки/панталони. За со хеланки не знам дали би одговарале.
Одговараат само со класични панталони и фармерки. За фустан би иделе со долг фустан од оние што се како кошула и од тексас.
Да, секако. Чевлите се едноставни па даваат простор да ги комбинирам со се, освен спортско нешто. Сами по себе ми се old money style. Можеа со фустан, здолништа, фармерки и кратки и долги. Некои слики во прилог Спојлер: .
Се до стилот и смелоста. Некои луѓе не сакаат да излезат надвор од comfort zone и се комбинираат со фармерки или панталони во црна/бела боја. Други пак сакаат предизвици и бои. Јас секогаш сум за нешто ново. Стил од 80/90 нешто така.
Според мене вакви со фустан со точки или цветови е „стил“ ко за постари жени. Сите имаме различни вкусови.
@Евроазија Old money стил значи да ненападно-луксузно. Ралф Лорен стил, во неутрални бои, бели патики во класична комбинација, поло блузи, волнени џемпери, морнарски стил, итн. Многу ретко кој знае тој стил да го изнесе. Тоа е инспирација од европската висока класа навремето и нивната лежерна елеганција. За кондурите еве ти инспирација, а да не е со фустан, здолниште
Мислам дека не, овој е ептен зимски фустан, а ти сакаш да направиш некоја комбинација за со сандали, пролетна, така што мислам нема да одговараа.
По она што можам да видам не е зимски фустан, лелеав е, лесен материјал, не е плетен, ниту памук. @PoisonGirl би одговарал со сандала на полна пета еднобојни исто и стави каиш да се истакне половината
Спојлер Дечки, ги добив на подарок и воопшто не знам со што може да ги комбинирам, не се баш за некоја кежуал облека или?
Ја би ги со некој долг цветен фустан,црни хулахопки. Вака не ми изгледаат како некои обични црни чизми.
Убави се. Јас би ги носела секојдневно со кежуал облека. Не спортско, туку елегантно. имам слични и ги носам во овој стил Спојлер: /