@miss-bootylicius првиот те издолжува, вториот те скратува визуелно, па ти како сакаш. И вториот ми е многу кафанска певаљка вајб
Последните црни фармерки се? Ако да, можеш со кошулата внатре. Исто и првата ми е убава комбинација. Зара, Масимо
Четири пошто кошулата широка е по интересна, таман и кожна јакна кога ќе ставиш ќе е уште подобра. Или првата со тоа што ќе ставиш и каиш. На два и три блузата ти е за со сукња повеќе или за со широки пантолони, не ми одговара со фармерките.
Ako si mlada licnost nemoj.Temna boja ne sedi na mlad covek spored mene. Broj 1 i broj 2 preubavi se.
Со какви чевли, чанта, накит, фризура да го искомбинирам фустанов? За денски на свадба ми е, сакам да изгледа елегантно, а да е удобно. Салонки или сандалки? Крем или некоја друга боја?
Можеш косата баш како на сликава пеглана и врзана во високо коњско опавче, може и полабава пунџичка горе или доле, пуштена дали пеглана или локни сметам дека не одговара. Еве неколку идеи Од накот часовникот би го изоставила исто и ланче не само обетки и алка било во сребрена или златна боја. Чевли салонки, можеш крем, може и црни или во боја на фустанот, шаренки, сребрени, уствари со чевли можеш и да експериментираш, јас не сум воопшто фан на сандалки. Чанта пликце без рамки
@IRBBB Мое лично мислење, бидејќи фустанот е во доволно впечатлива и жешка боја, а горе затворен, најдобро е со се останато да се постигне "чист" изглед. За косата: Високо испеглано коњско опавче, бидејќи локни би биле сувишни. За накит: Исто вакви кратки обетки како на сликата погоре + покрупна алка За чевли: Неутрални металик сандали мислам најдобро ќе го освежат изгледот. Ем модерно, ем елегантно. Класични крем салонки мислам би било здодевно, а друга боја - ту мач.
Ме погоди во целта. Вообичаено сакам да комбинирам бои, ама сега секоја боја нема да даде елегантен ефект. Крем и црно ми се стандард и досадни. Се мислам меѓу некоја изгасната металик, бакарна, златна боја. Не е можно колку се прекрасни сандалите. За косата имам 3 идеи- пониско коњско опавче со патец на средина (со или без пуштен прамен коса), висока пунџичка со шишки (би се ишишала и онака) и оваа со локните ми е предобра, ама можеби најмалку би одговарало, во право сте со Ели.
@IRBBB Сандалите се Џими Чу, Азиа моделот Иако се за пример, ги ставив за најдобро да си ја доловам поентата. Ако треба ќе ти помогнам во пронаоѓање на металик сандали кај нас, т.е ќе ти постирам кои опции тука ги имам видено За фризурата, мене ми се свиѓаат сите 3 опции. Но, тоа си зависи и од твојата коса, а и личниот вкус. Па, што и да избереш, нема да погрешиш
@LovelyGirl3 Па не е рано-рано, како што знае некои денови времето да биде баш топло. Но, провери си временска прогноза, бидејќи може ќе биде врнежливо, па да го имаш и тој фактор во предвид
Имам свечен краток фустан на бела основа со розе и виолетова лаванда боја, цветови. Сакам да го носам на една свадба. Би постирала слика ама не би пошто само со фустанот на мене имам слика. Ќе треба сама да се шминкам, не би ишла на шминкер и фризер ( сега за сега не) па сакав да ве прашам што фризура и шминка би ми препорачале. Нежен е, со розеви штикли и ташна ќе го спарам. Не напоменав дека е како корсет, нема ракави. Мислев нешто пуштена коса брановидно навиткана (тоа ќе морам на фЛизер не знам сама, освен ако немате некое видео да ми пратите), виолетова нежна сенка, туш, контура тоа сѐ нели, и некој розев кармин. Идеи?