Виолетови нијанси ти е добра опција,или пак некој фустан со принт каде што ќе ја имаш цикламата... Крем(nude) фустан исто не е погрешно да искомбинираш со сандалите.И тоа би било добро комбо.
Со каква боја штикли, сандали да искомбинирам ваков тип фустан (без машна и копчиња е само) и краток е не е дол? Јас мислев бели, црни или крем боја ама неможам да се одлучам. И каква боја на лак за нокти би ми одговарала?
@Just_a_kid Според мене, црни или крем сандали со некој покул дизајн, бидејќи мислам дека си од младите членки (поправи ме ако грешам ). Па така некој помодерен дизајн ќе го освежи и надополни фустанчето, а и самата тебе. Нормално може и пониски или со платформа, зависи сакаш да носиш. И за нокти, некоја светла крем нијанса би била скроз океј, но може да вметнеш и некоја летна боја доколку сакаш да носиш
Можеби е глупо прашањето ама сепак да си прашам Ја меркам чантава дали одговара онака за на плажа да ја си носам крпи креми во неа (дека материјалот е сличен како кожа да не испука)?? Ги гледав и другите плетените што се специјално за плажа ама не ми фаќаат око некако
@MayDiamonds Според мене, одговара бидејќи и онака е од shopping bag стил Многу често се комбинира со кожени влечки и изгледа топ.
Здраво, Го имам овој комбинезон од зара но не знам на какви обувки одговара. Ако може предлог слики од обувки кои ќе одговараат. Ви благодарам.
@Butterfly1212 Според мене, вака: За секојдневни кежуал комбинации -Еспадрили во маслинеста или песок боја (Може и отворени, рамни или високи) -Елегантни поедноставни патики (Најдобро некоја медиум бела) -Рамни сандали (Со било која од боите на комбинезонот или лимета) -Поелегантни влечки (Исто може со било која од боите на комбинезонот или ваква нежно сина, а може и корални, бордо, темно виолетови, кафеави, златни/сребрени итн) За поелегантен изглед преку ден или вечерно кежуал излегување Сандали со ниска штикла (темно кафеави, маслинести, крем) или на платформа, но во нежна боја како пастелна виолетова или минт. За погламурозно издание (party vibe) Ако имаш потешкотии во комбинирање со бои или не сакаш експериментирање, држи се до тоновите на комбинезонот и нема да погрешиш
Женски ајде хелп. Имам фустан ваква боја emerald green кадешто прерамките имаат синџирчиња што се златни. Дали ќе ми стојат златни штикли зошто ваква боја е претешко да најдам?
Да, идеална ми е комбинацијата на емралд со златно. Само угасната златна боја да е ако е сатен фустанот, да не блештат.
Ќе одговараат, можеш и некој златен детал на раката, белегзија, прстени нешто, за да се акцентира и златната боја