Ниски сандали, можеш розеви со розева ташничка ако имаш, или бели со бела ташна. Според мене ќе одговара помала ташна со долга прекурамка.
Можеш да искомбинираш со бела ташничка и бели сандали(ниски или малце на пуна пета). Друга варијанта со nude нијанса(како на сликата, таа нијанса) на ташничка и сандали, исто ниски или пуна пета, твој избор.
Девојки помош ако може, сакам да го носам фустанов за на крштевка но со што доле би можела да го искомбинирам? Може и накит и ташна да понудите исто така.
Со каква боја штикли и ташна да искомбинирам чипкан широк фустан во ваква боја? Со црно, некако пренежна е бојава, со беж некако не ми се допаѓа
Ауу, фала многу Сфатив дека не е тешко да најдам одговор, можев да прогуглам и јас, туку проблемот е што не поседувам ништо од овие бои така што како и да свртиш, ќе треба шопинг
Златно!! Ова најмногу со златно би идело во комбинација...Не знам зашто но штом го видов одма така се си поврзав. Сандали високи,накитот златен и ташна иста златна(металик) сеа и онака е тренд металик да се носи. Или па црвена ташна,тоа би било исто впечатливо. Но може да си ја вметнеш и твојата омилена боја,доколку си во дилема околу фустанов и боите.
Девојки имам панталони целосни како на сликата само Црвена боја со црвен каиш. НО моментално сум малку здебелена, кога ги облакам без каишот добро е, но кога го ставам каишот и ќе го закопчам одма рипа мевце горе- доле како (мишелинка) Дај кажете што можам да искомбинирам за да не го ставам каишот, да напоменам има од страна тие ремчиња за каиш.
Можеш мидер да облечиш, ќе те затегне и замазни. Друга опција е да не го носиш каишот, тие ремчињата можеш да ги извадиш или пак полабаво да го ставиш каишот, за да не ти раздели. Ако мислиш на овие што се тренд моментално, во секоја продавница ги имаш, во различни нијансi и должини.
Стави некое ременче потенко од фустам црн, напред врзи го како машничка, некоја марама тенка како лента ако имаш исто може
Јас би со шарена, која има во шаренилото црвени елементи, во овој стил Зара, Бершка, Страдивариус, Pull&Bear, Манго, Котон
Црна, бела, некоја марама што ќе има иста нијанса црвена како и панталоните, црвена оди добро со navy blue.
Можеш со тесни светло-плави фармерки или бели исто тесни фармерки. Не знам колку е долга и до кај ти доаѓа кошулава, но со хеланки не ми оди или холахопки.