@Anettta Според мене вака, Односно јас лично вака би ја комбинирала со здолниште со ефект на преклоп (може и + јазол), бидејќи таквите вообичаено горе во струкот се асиметрични (повиско-пониско) Повизуелен пример на што мислам: Па така, понискиот дел ќе остави простор за отворот на бодито да си биде истакнато и истовремено, супер вклопено во аутфитот. Еве неколку идеи за комбинирање: Црно-златна варијанта: Алката може да биде и во стил на arm cuff т.е да се стави погоре на раката, врз бодито. Бело-сребрена варијанта Едноставно и атрактивно Ист тип на сукња, само пократка доколку сакаш и кратко да носиш. Заедно со високи црни салонки и остатокот чист секси изглед. Постојат такви и панталони/фармерки, само кај нас не знам колку може да се најдат.
@Youknow Според мене вака, Односно, ти составив неколку идеи чисто за инспирација: -Можеш со фармерки / тексас сукња (било каква нијанса). Одозгора можеш палтенце или џемперче во неутрална боја. -Бели или црни костумски панталони и кожено палтенце одозгора. Палтенцето може да биде црно, крем, кафеаво, маслинесто. -Можеш и кожено здолниште/кожени пантални доколку носиш. -Во зависност од пригодата, на нозе можеш сандали, салонки, еспадрили и сл. -Покрај овие тонови, можеш да додадеш бои како црвена, портокалова, маслинеста, тегетна. Овие бои може да ги додадеш во изборот на чевли или чанта. -За накит можеш златна боја. А доколку повеќе е на бело комбинацијата, можеш и сребрен. + Идеја за вечерно изгледување: За лето, можеш и општо црни, бели, тексас шорцеви да комбинираш со маичката.
Здраво, каде да најдам асиметрич на кошула/блуза за во комбинација со панталона и салонки..ми треба за свадба Нешто лично како на сликата може и по елегантно
Со каков накит да го искомбинирам фустанот? Дали може да се стави некој брош за да изгледа по свечено? Каква боја на чевли и чанта да искомбинирам со него. И каква фризура би стоело на овој фустан
Девојки помош, си го купив преубавиов фустан за на роденден но ми треба нешто за одозгора со оглед на времево навечер… исто така идеи за накит и штикли
Можеш со крем, црни сандали/салонки. Ако е за посвечен настан и со златни или сребрени сандали. Или па пробај со неонски бои, дава убав контраст
Со салонки или сандали да го комбинирам фустанот и каква боја? Знам дека се одговара на црно, но би сакала да видам и ваши предлози.
Со сандали. Бојата зависи ташната каква ќе ти е, накитот исто. Кралско сина ја би бирала, баш убава елегантна боја ми е. А, инаку пошо е долг, би гледале ли чевлите?
Со црвена, црвен кармин, особено ако носиш златен накит. Ако носиш сребрен накит, сребрени или сини сандали.
Јас би ставила кожна јакна одозгора, накит нешто нежно некои обетки пример, можиш и ланче, белегзија сребрени Јас би ставила црни нема врска дали салонки или сандали