Јас сум за првата комбинација. И јас сум на летна свадба во јули (и тоа на отворено, ептен летна ) и планирам некое фустанче во корална боја. Уште од пред еден месец го барам и никако да најдам
Јас би ја носела втората, ама повеќе би ми се допаднала првата на некој друг, особено на тебе - сигурно ќе знаеш да ја носиш. Имаш тело за таков фустан дефинитивно, ќе внесеш малку свежина на свадбата.
Ова фустанче го имам 3 години ( беше долг ама го скратив и супер излезе ) не ми е воопшто облечен некако бојата ме буни ... ми треба совет дали ви се допаѓа и дали би го носеле за на свадба на пример?? во комбинација со вакви сандали ( се извинувам за лошиот квалитет ама со мобилен ми е сликано )
Се двоумам меѓу двете тоа горе и ова еве и од поблиску во комбинација со истите сандали Кое ви се допаѓа повеќе ??? плисс хелп ме
Хммм бојата на првото и мене ме буни, малку ми е штрумфовска... Ама да облечеш поубаво ви се видело, вториот ми е чуден во градите како модел, не можам да замислам како би стоел. Сепак, второто би рекла и јас.
Второто и мене ми е поубаво,на првото ни бојата ни материјалот не ми се допаѓаат. А сандалите се ептен убави.
Две свадби имам овој месец на 21 и на 29 мај + апсолвентска на 18 ( за таму имам си купив ) но да не одам секаде со истиот и морам да искомбинирам нешто и од овие фустани погоре ( не ви се допаѓа синиот баш а? )
Девојки комбинација сиво и розево ? Одговара ли? Или да го носам фустанчето со црни чевли? (комбинацијава за на веридба ми е) Хелп
Јас би го носела со црни чевли и пликче или пак крем боја на чевли со иста чанта - со сиво не ми е башш ... шознам
Убаво и со црвени, ама некако ептен монотоно ми стана. Кај и да се свртам, црн фустан и црвени штиклички... Пробај со некоја друга дреч боја, ја би пробала со љиљакови. Има во скечерс многу убави...
verojatno bojata na slika izgleda vakva plava, a inaku prvoto mi e podobro, ova vtoroto na prv pogled izgleda poarno ama koga ubavo ke go zagledas ke vidis deka rezot kaj gradite mu e mnogu nepravilen a ako nestoi ubavo na gradi dzabe i materijal i se.sepak na telo se izgleda poinaku [mod-kirilica:6vuqvxzt][/mod-kirilica:6vuqvxzt]
Дали би носеле искинати фармерки (светол тексас) и едно тексас кратко корсетче? И како би ги искомбинирале?
^^ Ако се иста нијанса на тексас... Можеш со некоја црна мајчка, црни салонки и голема црна ташна....
И ја имам една слична, ама чекам да се затопли, некако летна ми е Со крем-бела маичка, голи нозе, и на нозе нешто бело. Може и со маичка во некоја од боит екои ги има на сукњата, ама маичката да биде строго ЕДНОБОЈНА