Јас би одела со црвени Mary Janes. Мислам дека преубаво ќе стојат со фустанов, ќе го „отворат“ целокупниот изглед. Не би одела со црни чевли затоа што мене лично скроз досадни ми се црно-бели комбинации и баш убаво ми изгледа кога ќе се вметне некоја појака боја.
Па и јас не би со црни ми се допаѓаат ептен само не мислиш дека мнг ќе дојде патернов со јакава црвена боја.... јас мислев нешо месо боја чевли, неутрални ама и за тоа не сум сигутна...а со оваа боја одма можам комбинација да направам со бордо ташна и таков кармин Ми се допаѓа последнава само да не ме остари каде можам во ск да пробам ваков стил
Вториве се од graffiti.mk и најголем избор на Mary Janes имаш таму, макар можеш да најдеш и во Зара, Бершка, Страдивариус и сличните. Искрено со сликиве повеќе мислев на моделот на чевли. За боја црни се класични, зависи од моделот, но поголема е шансата да најдеш некои да те остарат што е зборот. Затоа може и крем, црвени, бордо, па и бели ако има некој интересен модел.
Нема да е ту мач, воопшто не би било нападно. За мене црно-бело со црвени детали е класика. А патернот е суптилен и мислам дека плаче за вакви детали. Супер ќе изгледа со било која нијанса на црвено. Црвено, бордо, секако ќе биде ефектно. И јас би направила сличен потег за комбинацијава. Со тоа што, можеби би размислила и за црна ташна, ама тоа највеќе би зависело од моментот дали сакаш чевлите и ташната да се во иста боја. Мене некогаш ми изгледа досадно кога вака сè е перфектно ускладено, па често бирам различни бои за овие две, само да ми се вклопи нели, да си биде во одбраните бои за комбото. Можеби така ќе немаш чувство дека црвените штикли вриштат. Некоја мала клач ташничка или некоја со тенко синџирче за преку рамо, топ ќе изгледа без разлика дали ќе биде црвена или црна. Како ќе си се допаднеш повеќе, така.
Фала мнг, ваш видов и по нет неколку интересни модели. Никогаш не сум се залетала за ваков модел ама сега морам да пробам Може! Фала мнг за советиве одвај чекам да идам да пробам неколку модели . Посакај ми среќа, ако најдам нешто одма ќе покажам
Помош за комбинација и шминка и фризура? Со црна коса и црни очи сум (многу темно кафеави) и по бледа кожа. Мене фустанов иако е миди, макси ми е ради висината.
Здраво Дали може помош за маичка или кошула во комбинација со вакви панталони и какви штикли би одговарале ? Ми треба за свадба
Јас би го искомбинирала со сребрени сандали. Собрана коса во реп / пунџа и долги сребрени обетки. Ланче не би ставила, алки сребрени може.
Зависи каде е. Ако е вечерна забава во ресторан фустан со штикли, а ако е нешто преку ден полабава комбинација и патики.
После работа ќе е. Ама битен момент е. А и ја сум тип на чоек шо сакам да си се дотерам. Пантолони и сако би, ама со некоја украсна маица/кошула/ Пошо истите ќе ги носам понатака и на работа.
Здраво женски, дали може предлог за комбинација со оваа боја, материјалот е како сатен но ми треба комбинација за дипломска. Ви благодарам
Можеш и со црни сандали или црни шпиц салонки. Инаку доколку фустанот е доволно впечатлив сам по себе, јас би одела со минимален накит.
Можеш да го искомбинираш со блуза, во црна, бела, темно зелена или темно виолетова боја. Јас мислам би одела со црна блуза, како најлесна опција за комбинирање, црни шпиц салонки и можеби некои обетки во темно сребрена боја.
Здраво. Ми треба ваша помош. Која друга боја освен бела би одговарала на сино и розево? Ви благодарам однапред.