Drap mantil? Sekad gleam i gorniot del da mi se slaga so drugoto, ama eve da staam crni pantoloni, gore sho? Kosuli iam crna, bela, siva, so shari nekoi. Maici iam u site boi. Pr crni pantoloni, crno sako, maica drap ili neso. I mantilot, okay e? Roze so sivo, crno, plavo/teksas/teget Sino, belo, teksas? Mislam ja bar nosam pr crni farmerki i teksas jakna. Ili crna kosula i teksas farm
Дали може да ми предложите како да го искомбинирам фустанот Со какви штикли, накит и ташна да искомбинирам. За на свадба ми е
Ми се допаѓа фустанот. Сиво и сребрено ми е убава комбинација. Ама како и да е на крај пак твоја одлука ќе биде. Јас имам и блуза со вакво сребро. Розево и сребрено. И тоа не е лошо. Ако имаш смелост. Како сакаш.
Па и размислував со розеви штикли, имам едни од Зара само се отворени напред. А со косата исто не знам што да правам, дали да ја носам врзана. @Polyincognito Хелп
Можеш со црвени, бордо, розеви, лаванда боја, rose gold. Накит можеш и минимален некои обетки и блегзија, а можеш и нешто повпечатливи обетки во боја со штиклите. Чантата исто може да биде во боја со штиклите ако накитот ти е минимален или па да е сребрена како фустанот ако носиш повпечатилв накит, за да не е премногу.
Јас би вметнала боја евентуално само во накитот. Би одела со сандали/салонки, ако успееш да најдеш во боја на фустанот или црни. Плик ташна и од накит, на пример впечатливи обетки и алка или огрлица и алка, или пак нежни ланче и алка и дискретни обетки. Накит во сребрена боја и може со циркон/камен во било која боја: нежно розе, смарагдно зелена, виолетова, сина итн.