@bellak Според мене, вака Spoiler: Предлози Односно ти составив неколку колажи за инспрација: Safari casual Saint Tropez Палтенцето исто може подолго Hot girl summer Може и со рамни влечки во таа боја City chic Може и со антилопни балетанки во таа боја Wave charm Може и со рамни сандали
Retro fustan,vo stil na odri,dolg pod kolena i malku poveke od toa,so tul zdola za volumen,crn,crna salonka ,crna plik tasna,kosa vo pundza deka za letna svadba se raboti,ke bidam kuma. Ne sakam dolg fustan samo zasto sum kuma,nekako klise mi e. Sto mislite?
@NCIS Дали може да постираш слики од сите парчиња, (може и од нет), за подобра конкретна претстава? Со цел да дадеме соодветен одговор. Вака општо кажано, целосно црн изглед за лето може да пројде секако, но многу зависи од дизајнот на парчињата и како ќе биде сето изнесено
Prvata slika e opsto fustanot,vtorata e toa sto sakam da go postignam,ke napravam poubav skrin za da dolovam podobro Bez sheshirot normalno kosata sobrana ke bide
@NCIS Да, апсолутно може да пројде, дури и како на првата слика што си е, скроз е одлично и така. Со се добри чевли + соодветен накит, таман ќе биде модерно и елегантно Ако ти треба помош околу тоа, односно сугестии за инспирација, на што конкретно мислам, слободно пиши
Женски ми треба помош, сакам црни патики(да не се тоолку спортски) да може со панталончиња и фармерки да се искомбинираат. Уште не дум вудела убавии црни па изборот е меѓу овие. Ептен се мислам кој пар
@Foxxy Според мене, овие Понежни и поженствени се, таман за летниот период. Воедно и се поуникатни и модерни, бидејќи не се целосно црни - што пак ги прави супер избор за сезоната
kako da gi iskombiniram vo nekoi ednostavni ne tolku sveceni kombinacii..? Nesto onaka za navecer za izleguvanje?
@bella.s Според мене, вака Spoiler: Предлози Бидејќи сакаш да биде поедноставна комбинација, треба тогаш да гледаш чевлите да бидат единственото нешто што "отстапува", односно е металик/фенси во целиот изглед. Односно, наместо да додаваш допопнителни светкави топови или металик чанти, гледај то "tone them down" со поедноставни материјали и неутрални тонови, а истите да се во полегантни форми - за да од тој аспект се вклопат со чевлите. Немав време лично да ти составам колажи, па ставив слики од Интернет, со цел да доловам што мислам, да се инспирираш полесно Примери: Со темен тексасен фустан Со бели панталони + тексас топ Со фармерки + свилен халтер топ Мини здолниште + оверсајз или едноставно полежерна кошула Со едноставен краток бел фустан Бели фармерки + некоја поубава маичка За општото комбинрање на овие аутфити, држи се до едноставноста т.е неутрална шминка, темна или крем мала чантичка (не златна), едни едноставни златни обетки, косата лежерна, нешто како и самите девојки на сликите што се
Со какви обувки да искомбинирам бел, тесен, чипкан фустан со миди должина? Со сѐ ми оди и со ништо не ми оди.
Со кафени/беж/бели чевли и аксесоари. На пр. кафени сандали на плута или еспадрили + кафена или бохо ташна + златен накит. Можеш и сламен шешир да додадеш, битно да додадеш контраст на белото.