Што има врска посветли потемни фармерки? И што мора бела блуза без никаков натпис? Значи, фармерки, блуза, патики какви што има. Битно да е уредно и добро искомбинирано.
Вајда не мислиш со искинати фармерки на коленици да се појави на интервју? Или со оние глупине кринџови од маици со принтови Сепак е интервју, треба да си уреден, но и претставителен на соодветен начин.
Има. Не може какви било алишта. Ќе оди на интервју за работа, не на гости. Облеката и обувките не смее да бидат искинати или светкави. Мора да бидат професионални и по можност во потемни бои затоа што членката може да се извалка на пат до таму. Инаку нема да остави добар впечаток.
Не мислам на искинати, ама бојата небитна. Ниту пак бела мајца треба, на физичко ли ќе иде Ајдее, какви светки или искината облека побогу. Битно, пред се е да нема трема и добро да се претстави.
Здраво. На свадба сум во Италија( досега не сум била). Свадбата ќе е на некој замок со мешавина на трева и плочник. Јас ќе имам бело цветно фустанче до под колена. Незнам какви штикли да земам? Дали на полна пета или висока штикла. Ете го фустанот.
@Kjutche Да, сосема е океј. Баш делува софистицирано, младешки и свежо поради кројот и пастелно розовиот тон Што значи, не е многу едноставен. За дневна летна свадба е супер избор Само треба да биде убаво и соодветно стилизиран
@Kjutche Дали може да споделиш каква боја на коса и тен имаш? Доколку не е проблем секако. Исто така, каква ќе ти биде фризурата?
Темно кафеава боја на коса, планирам да ја соберам или во пунџа или во висок реп. Во однос на боја на кожа не сум многу бела, нешто како девојката на сликата, само малку посветла