1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.503
    Допаѓања:
    21.570
    @Polyincognito скроз затворени напред ќе одговараат? Избегавам да носам отворени бидејќи ми е крив палецот на десната нога :rofl:

2. Harper

Harper Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2018
    Пораки:
    733
    Допаѓања:
    8.141
    @Polyincognito Гуру :sun:
    Мислам дека само ми требаше "потврда" од уште некој за вториот фустан оти и онака бев повеќе за НЕ, барем засега. Се двоумев измеѓу- "чувај го за потаму ко ќе си позадоволна од својот изглед" и суфлирањето одстрана "е носи го зошто го купи, сега се се носи :drunk:".

Ко ќе можеш би сакала да слушнам од тебе предлог околу комбинирање на истиот, и како би се нашминкала ти за да се ублажи тој контраст, ако се може.

3. lala15

lala15 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    984
    Mи треба совет како да го искомбинирам комбинезонот за посвечена варијанта (прослава) на пример со штикли или сандали и пo-casual варијанта да го носам секој ден. По можност сакам да го носам со сако горе бидејќи сакам да ги скријам рацете. Би ми значело да ми предложите и соодветен накит. :*: IMG_3319.jpeg IMG_3320.jpeg IMG_3321.jpeg

4. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.503
    Допаѓања:
    21.570
    @Polyincognito btw јас прашав за розевиот краток фустан постиран погоре, го имам истиот.