некое кошулче било каква боја, можиш и цветно и шарено само да не е темно или пак со некој топ или корсет ако имаш, најважно стави си накит или пуштени бисерчиња надоле (ако носиш топ) алки на рацете и косата фати ја во висок кок а репот нека ти биде благо виткан на доле, шминка природно, истакнати јаболчници и сјај јас кога носам фармерки најчесто така ги носам акцентото го ставам на косата , сјајот и ружот
ја најдов оваа блуза забутана во шкафот, појма немам од кога е Дали да ја носам и како ? Ме нервира бидејќи е како боди
ставија во фармерки , светли балетанки и одозгора од оние наметките што ги носиме некоја крем боја ако имаш или розева може и циклама
ајјј преубаво еее (ме потсети и јас имам слична, ке си ја најдам после) па со тесни фармерчиња мислам супер ке изгледа
Комши и јас имам иста и не ја носам и мене ме нервира бидејќи е како боди а убаво би стоело со фармерчиња и на нозете сандалчиња со полна-плутени...
Вечер сум на свадба и планирам да носам вакво фустанче . Со каков накит, хулохопки и шминка можам да го искомбинирам. Планирам да носам црни салонки.
Епа комши заедно ќе ја облечеме и ќе дојдам да видам како си се дотерала за матурската А ти со фармерчиња можеш се да облечеш. Кошулка пикната во фармерки , некоја шаренка интересна блуза , корсет со некое долго ланче. Barbie-mwa Ако имаш долга коса , тогаш прибери ја во реп и навиткај ги краевите на репот и стави го на едната страна, или пак пушти ја косата права и на страната стави некоја машничка,цветче во таква кремава боја или црна. На раката стави такви црни бисерни нараквици и такви мали обетки. Шминка
месо боја хулахопки, црн плик ташничка, голем прстен со црн камен и висечки обетки поголеми поможност, ако имаш долга коса намоткај ја во големи локни, ланче не носи! убав помин
Еве јас да ве прашам како да искомбинирам накит,штикли и шминка за фустанче(црно со црвено).. Дали да ставам црни обетки или црвени а штиклите какви црни или црвени се надевам дека ке ми помогнете
Зависно од моделот на фустанот, која боја како преовладува и така натаму. Нема да е на одмет фотографија.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:0,s:0 Еве ваков фустан од одозгоре па до половината црн а надоле црвено и малку црно
Мислам дека поубаво би ти било да си земеш црни чевли за да можеш и потоа да си ги носеш со се ке можеш да си ги комбинираш за разлика од црвените чевли,а накитот можеш црвен јас да сум на твое место така би си искомбинирала
Да да подобро црни чевли,а накитот да ти биде некоја комбинација од црвено-црно но една од овие бои да ти преовладува на пр. две црни алки,а една црвена.
А за која пригода ти е ова фустанче....искрено мене ми е многу свечено затоа прашувам...многу светликав матријал,и светки околу него.... Си можела да одбереш нешто во тие бои но нешто што ќе ги оцртува твоите облини,нешто во стилот на стреч фустан(се разбира доколку си слабичка )....
штом долниот дел е црвен мислам дека ке одговара црни штикли а за накит повеке сум за црн и да ставиш црвен кармин (секако ако ти стои)