Модни критики за храбри феминки Феминки ми треба хелп Свекор ми ми купил некои облеки, ама 60 годишен маж што вкус може да има Така да сега ќе ги ставам, па чекам мислење 2 капутчиња и 2 фустана Едниот е доооолг свечен, за посебни пригоди, па дури и другиов исто
Модни критики за храбри феминки Мене искрено ми се свиѓаат првите три многу,особено третото. А последното неможам убаво да видам какво е, ама не е ни тоа лошо. Добар вкус има свекорот
Модни критики за храбри феминки Mене само црниот фустан ми се свиѓа.... другиве мајка ми нека си ги носи Aбе свекорот шо ќе му правиш, секогаш по негов вкус ми купува некои балски фустани за каде----- не знам ни јас
Фустаните се ОК...за на свадба може и убаво да изгледаат (особено црниот) Тоа третото незнам што е, ама ми личи на сатенска пижама по кратки или пењоар незнам како би го искомбинирала. Сакото вака фино изгледа, со машничка напред не е старински.....црни панталони или сукња заедно со сакото би биле солиден деловен аутфит.
Значи немам слика, ама веројатно можете да претпоставите. Црно, кратко, балонка фустанче со какви холахопки да го искомбинирам имам црни со дезен убави ,ама не верувам дека цела црна баш океј ке е... Што мислите?
Можеш црни во комбинација со друга боја, сиви или нешто слично, ама скроз црни не. Евентуално ако не ти е прекратко фустанчето можеш мрежести. Лудо, второто фустанче со првото капутче или што и да е ми многу поубава комбинација
хаахахах, не не кожно е Kако елече е, се врзува, и тоа светлуцавово не е златно, сребрено е не знам зашто така излегло Tака искочило ко сатен, ама кожно е
Лудо што зборуваш работите се прекрасни, уникатни ми се и гламурозни, многу ми се допаѓаат. Секако кремавиот фустан е за некоја посвечена пригода со такви штикли ммм перфекција
Со што можам да го носам чудово бе луѓе, ептен ми е безвезе, не знам како можев да го купам цела година така ми стои во плакар. Многу е долго за на фармерки, за на хеланки некако прешироко е, ептен е никакво и + ако му ставам каиш тие карнерите се прецвикуваат многу ружно И не е толку сина бојата како на сликата, како износено некако е или избледено А да и од страните е долго, а од напред и позади кратко
^Ако несакаш на тесни (цевка) фармерки тогаш на хеланки носи го со некое долго ланче...од оние ланчињана како синџирче и привезок интересен на нив закачен, негде до под градите што им е должината. Друго не ставај на него пошто и така карнерите се доволно нападни сами по себе, само ете да не биде монотоно едно синџирче би завршило работа
На твое место, би го облекла со хеланка, одма го развлекува на едно рамо (голо да ти биде, и баш онака криво ќе дојде, ама ако е растеглив материјалот), и две,три бележички црни (подебелки алки). И тоа е тоа
Носи го како фустанче, со црна плико ташна и високи црни штикли, со тенка штикла, smokey eyes, косата собрана и кратко црни менѓушки
значи скоро исто сите размислуваме јас би го носела на црни кожни хеланки со црна плик цанта и црни високи чевли по можност заоблени јас би одбрала
Вака.. за утре, планирам да носам црно бело фустанче, кај градите тесно, аа од тука до под колена пуштено и е на прерамки... ми треба помош... какви хулахопки да облечам и какви обувки.. можни опции: кратки чизмички, маалце поткачени на штикла, салонки или паа сандали( ) нешто вака Предлози?
Бидејќи у последна секунда место дома за нг ќе одам во кафич ќе ме биде ли со тексас сукња(темна)до колена црни хулахопки со баклавчиња и црна маичка? Некое впечатливо ланче .... и кратки чизмички....?
Ова можеби треба да стои во скд. аам ете сакам и мислење од вас феминки, вчера бевме предновогодишно во кафана и ете ваков беше мојот стајлинг.... -фустанчето -само со сребрена тока ! -чизмите... -фризура и шминка..паа??...