со хеланчиња би ми се гледало газенцето Така да со фармерчиња, кратки панталончиња можеби и би ја носила ...ќе пробам ќе видам како стои Спојлер ко некој лигуш,бебуш се чувствувам кога ја облечам не знам зошто
Јас на ова фустанче би ставила само некои поголеми обетки и таков прстен. Ланче не би ставала воопшто
За две недели сум на свадба, па мислев да носам една плисирана сукна со висок струк, тегет е. Е сега со што можам да ја искомбинирам ? Имам беж сандали кои сакам да ги носам со неа, но немам беж горен дел за да искомбинирам со сукната. Некоја идеја? Сукната е инаку со висок струк ваква слична само тегет и 10-12 сантима наде колена.
Можеш со корален топ и на струкот да ставиш такво кремасто каишче како сандалите. И можеш корална ташна или пак кремаста(беж). Инако можеш и со црн топ или пак некоја црна блуза со 3/4 ракави и беж каиш да ставиш. Сакаш по разиграно,шарено или онака по класика?
Па по класично, ипак станува збор за свадба инаку не е лоша идеја за црна блуза со 3/4 ракави. Тенкју
Мислам дека на обична црна или тегет рамбовка би стоело добро, ама рамбовката да нема никакви други шари, доволно шарена е суќната. Би стоело добро и на топче маичка (без ракави) или некое коретче.
и јас мислам дека убаво би било корестче црно или тегет или пак рамфока и можеш на косата да си ставиш ваква машничка како што е сукњичката а на нозе римјанки или некакви сандалчина како бојата на маичката
Пред се можеш и со бела рамбовка, корсет во една боја без никакви цветови со убав накит, кој ви привлекол внимание, и на крај некое палтенце.
Јас не би одела со црно или тегет, мислам дека крем рамбовка или корсетче би било многу подобро одколку црно или тегет