Искрено можеш и црно и бело и тегет и светло сино и розева(магента) а и крем рамбовка. Со било која од овие бои,нема да зазалиш. Важно е после тоа да најдеш соодветни штикли/сандали а и ташничка
http://lookbook.nu/looks?q=flower+skirt sparklie На овој линк имаш секакви комбинации со цветна суќничка . Има некои необични за кај нас ама баш може човек да биде посебен !
Феминки, со што би ги носеле овие карирани шорцеви? да не заборавам да напоменам дека не се со многу низок струк, што ми прави проблем, бидејќи сум навикната оние со низок
^Можеш да облечеш некоја еднобојна кошула или блуза и внатре да ја ставиш Убаво би изгледало , си пробала така ?
Јас би ги носела со некоја бела ваква Спојлер маичка внатре во пантолончињата, црвен колан и црни римјанки
Јас баш не би ги облекла со нешто бело, тоа е многу досадна и сигурна комбинација... Баш сега во лето би ги носел со некој корсет во шеќер боја... Мераци
Јас би го носела со некоја јака боја на маичка, кошула или рамбовка, како на пример, небесно сина, корално црвена итн... и со иста таква боја балетанки or something Можеш на глава да ставиш некое шеширче со карирана ваква трака или некое такво машниче.
Ми треба совет, дали би ги носеле овие целосни панталончиња? Од времето на мајка ми се. Малку би ги преправила, сакам горе да ги отворам, да направам поголем отвор и кај вратот и кај ракавите, копчињата ќе ги смеман, а каишот е одозгора ставен само колку да видите како изгледа со каиш... инаку се со некој внатрешен ластик (некако набрани се) кој јас лично би го сокрила. А може и предлог со што да искомбинирам...
Со што сакаш! Јас би ги носела и вака, не би ни правела преправки, ама сепак таа одлука е на тебе нели Бидејќи се црни со билошто, со кремасти некои додатоци за да го разбиеш црнилото, со бордо, со зелени, пастелни бои...буквално што имаш, со тоа можеш да си комбинираш. И ми се допаѓаат
Може со ова ќе одговара Некоја кошулка или па некоја блуза подолга Само бидејки е црно некоја друга боја да е кошуклкава
Добри се и вака?... Да не ги преправувам?...да не се ептен старовремски, сепак сигурно се стари едно 20-тина год. ако не и повеќе
^^Е ако де, винтиџ бе, винтиџ Па како сакаш, ама мене ми се допаѓаат вака. А со кремастата мислев на ваква некоја комбинација отприлика. Ма стварно со што сакаш комбинирај, имаш слобода со црнава боја ептен Спојлер
Лолита и јас не би го менувала , мене вака супер ми изгледа Убаво ти рече Пирамид , со кремасто убаво би изгледало .. со сите бои уствари Не се старовремски , барем мене не ми изгледаат така .
Имаш многу комбинации.Можиш со фармерки + штикли + соодветни додатоци = перфектна комбинација. Можиш со сукња со висок и низок струк во комбинација со каиш или пак без каиш,со кратки панталончиња со висок или низок струк. Еве отвори овде,има повеќе комбинации со црн корсет. http://lookbook.nu/looks?q=corset#!colors/000000
здраво девојки, бидејки сум тазе, прв пост ми е ова помислив да прашам за мислење на темава, амa ете незнам како се ставаат слики, некој љубезен