Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    :!: се сложувам за ланчето и мене не ми одговара, и за малите обетки,- мислам дека фустанчето е доволно накитено самото , па... мислам дека ти треба нешто едноставно за да не изгледаш како да си премногу накитена-инаку ми одговара за поводот

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Фустанчето е прекрасно, и е таман за пригодата на која ќе го носиш :) навистина ми се допадна...
    ланчето можеш да го тргниш, доволни би ти биле мали ситни обетчиња и алка/и на раката... мој совет е косата да ја носиш пуштена бидејќи ако ја фатиш горниот дел кај вратот би ти изгледал многу празен ;) овие штикли ти се убави, ама пошто не сакаш да ги носиш можеш да се купиш или црни или розеви вакви слични чевли со отворени прсти :)
    се надевам дека малку ти помогнав :* , и обавезно да ни кажиш што ќе одлучиш.

3. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Како прво преубаво е фустанчето :)
    Со ова ланче убаво ми изгледа. Ако решиш да го носиш можеш да ставиш и некое гломазно прстенче. Или пак со соберена коса да носиш обетки и некоја црна алка (јас вака би носела).
    За во лето затворени салонки не би носела. Убаво би било и со отворени на прст и со сандали некои елегантни. Ти одлучи си што ќе си купиш, т.е што ти недостига во плакарот :D ;)

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.451
    Допаѓања:
    91.796
    Јас не би го носела ланчето, затоа што фустанот сам по себе е многу убав. Ланчето го уништува. Јас би ставила прстен и обетки, одлучи ти црни или розеви. За обувки какви имаш такви носи или купи нешто што после би го носела, да не фрлаш џабе пари. Иако јас би одела на салонки или пак со прсте отворено.

5. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.113
    Јас сум терсене за накит, и би ти рекла без ланче. Крупна алка со големи црни камчиња пр. и обетки, или обетки и прстен голем исто. Кога се две нешта изгледа многу поубаво и повкусно отколку наредено без исаф и обетки и гердани и нараквици и прстени... ;)

И со прсте штикли. :)

6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Девојки, со што би искомбинирале светло сини сандали, слични на овие
    со сино-бело цветче напред?

7. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    зависи каков ефект сакаш да постигнеш...мислам сакаш нив да ги потенцираш(целото внимание да биде на нив ) или не....ако сакаш да дојдат до израз јас би носела фустан во една боја онаа која најмногу доминира на сандалите

8. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    Ако и твоите сандали ги имаат овие бои како сандалите на сликата, можеш со се да ги комбинираш, но гледај тие работи да бидат едноставни за сандалите да дојдат до израз :) Можеш да носиш фустанчиња, маички или шорцеви во црна, бела, црвена, жолта, сина боја..едноставно, се ќе ти одговара :)

9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Не не, плутата е нешто како кафена, дрвена,а ременчињата и цветчето се светло плави.

10. marija994

marija994 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    195
    ааа, епа можеш да ги комбинираш со нешто црно или бело (мислам дека убаво би одговарале) или пак пробај со нешто кафеаво, односно таква боја како што е плутата :)

11. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    ЈАс би ги комбинирала со долг бел maxi dress :)

12. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Бидејќи е лето можеш да ги носиш со некое бело летно фустанче или облека со цветни декорации ти одговараат со многу работи можеш и со фармерки и некој убав корсет. :)

13. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    1.Со црно, бело, сино кратко фустанче
    2. Корсет со кратки панталончиња или сукњичка
    3.Црни тесни фармерчиња со тесна маичка која има цветен дезен

14. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547

Можеш да ги комбинираш со летно фустанче со цветен дизајн :) [​IMG] Корсет и куси панталони :)
    [​IMG] Корсет и сукња :)

На easyyyyy му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Многу од вас не би ги носеле, ама јас имам таков специфичен стил и ми се допаѓаат поразлични работи. Сакам уникатни работи ама тешко ми е да ги искомбинирам. Појма немам каква маичка да облечам. Накит? Шминка? Доле мислам да носам црни римјанки. (Каишов дефинитивно ќе го носам, без каиш не стојат)

Прикачени фајлови:

• SDC14604.JPG
      SDC14604.JPG
      Големина на фајлот:
      538,7 KB
      Прегледи:
      281
  16. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    ^ Ако ги носиш за вечерно излегување можеш со црна тесна маичка на прерамки, за накит би одбрала црни менѓуши долги и марама црна околу врат (мене марамите ми се фетиш). Е сега за шминка неможам да ти кажам зашто незнам како изледаш :lol:, но сепак мислам не многу нападна. Се надевам дека малку ти помогнав

17. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    искрено јас тоа не би го облекла ама секој си има свој стил.Можеш да облечеш некоја црна маичка со подолг ѓердан ако имаш иста боја како пантелоните а римјанки не одат со пантелониве :!: а каишот како да ги краси :D

18. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Тешки се за комбинирање затоа и ве прашав.. Ланче се мислам дека нема да одговара.. Јас па се мислам
    дека римјанки одговараат,а и незнам што друго би носела. Балетанки-No way!

А,да напоменам дека се широки панталончиња(како хеланки) и се сосема поразлични од на сликава :)

Иначе
    |( Боже господе! Хаха :D

Прикачени фајлови:

• 1346397_LBG.jpg
      1346397_LBG.jpg
      Големина на фајлот:
      86,6 KB
      Прегледи:
      230
  19. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    хахах баш би одговарале на панталониве :lol:

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    ^ Јас би ги облекла со портокалова маичка на рамки може и рамбовка. Црни салонки и ташна можеш некоја од тие три бои.Или пак со маичка во таква светло зелена боја , нежно зелана.
    Сега се носат такви драч бои.

На marama му/ѝ се допаѓа ова.