Зошто да не , сега се носат такви бои. Мене ми одговара и би носела така. Кажав јас мој предлог. Со црна маичка нема да ми изгледа уникатно. Можеш и со кафеава.
И јас би ги комбинирала со некоја откачена боја знали не црно и бело, туку зелено, сино, портокалово, црвено. Сама рече дека имаш специфичен стил и дека сакаш да се разликуваш. Па и таква слика имам за тебе по сликата од косата па верувам дека со некоја интересна боја би изгледало супер. А да мене со римјанки повеќе ми одговара него со балетанки.
Благодарам за одговорите, можеби ќе испробам некои Чоклит, па и јас би ја комбинирала со бела блузичка, најубаво ми е, но да избегаме малку од досадноста и монотоноста, еве еден предлог. Најмногу ми се допаѓа комбинација на бои-кафена,зелена и бела. Во твојот случај би облекла темно зелена рамбовка и кафени или зелени балтанки/штикли сеедно. Потоа би облекла кафено елече, оние што се носат со ролка. На главата би ставила кафен цвет ама обој пат би го ставила на ластик, нешто вака: fajlovi/image/23942 За накит би ставила црвени алки Се надевам дека помогнав
Чоклит ако е црно бела сукњава (кај мене така се гледаат биоте) Можеш со црвена маичка или циклама да биде повесела комбинацијата
Дали би можела да искомбинирам слични вакви сандалки, бојата е слична, само моите се напред на поголема платформа со бели фармерки и некоја штосна бела маичка со розови, црни, сини детали?
^ Moжеш. Убаво ќе изгледа ако ставиш на фармерките тенко розево ременче, косата ја собериш во високо репче и ставиш некои големи и специфични обетки
Би можела ,зашто да не. Бело на се иде. Јас од накит би ставила црна дрвена алка(не многу голема) и во зависност од маичката подолго црно ланче
Јас би го носела. Ако бојата е понежна не носи премногу нападен накит за тие да се исткнат. Ако е електрична (пожива) тогаш можеш да носиш понападен накит.
Можит, комбинирај со каф ланче - затоа што белата маичка ти е без прерамки и каф алка. Или па ако немаш ланче, марама стај си..
ајде феминки помош...како да го искомбинирам ова (после долго стоење во мојот плакар решив да го облечам но немам идеја со што :/)