Втората слика, жолто со розово ми е not. Цвиќерата, белиот саат и ситните бели обетки. Инаку за на свадба, после претопло ќе ти е, така што само некое џемперче за одозгора земи си, носи си фустанот.
Повеќе ми се бендисва првата комбинација, од додатоците стави го саатот, и наочарите. Доколку се одлучиш за втората комбинација добро би одела со марамата
Lover и мене повеќе ми се допадна втората комбинација да оди со сандалките само јас би одбрала со белата машничка наочарите белиот часовник и црвените бисери или пак црвената марама
Пак јас Девојки помош Критики ,забелешки ,сугестии за комбинацијава Бојата на лакот и цветовите на фустанот е иста. Спојлер слика од нет на која поубаво се гледа бојата на лакот Основата на фустанот е кремова. Накитот и чантичката се кремови. Дали и фали ланче на комбинацијава и што да носам на нозе(сандалки ,штикли, ....?) Во крем боја или?
kate-the-great Мислам дека не ти фали ланче.. Така ќе бидеш премногу накитена.. Доволни ти се алката и обетките Инаку мислам дека повеќе ќе одговараат сандалки со комбинацијава.. Можеш кремави да
Кате фустанчето е преубаво. Јас би го носела за некоја дневна комбинација со балетанчиња,римјанки,сандалки... Мислам дека не е потребно ланче,доволни се обетките и алката затоа што само по себе е шарено и не ти е потребно пренатрупување.
Kejt може ланче а и не мора, зависи што имаш на располагање, дали нешто слично како обетките и алката. А за на нозе, може крем, зошто да не? Може и штикли и балетанчиња, може и бели -нешто слично како чантичката.
Кејт супер денска комбинација , ланче не ти треба воопшто, вака си е океј, јас со ова штикли не би носела бидејќи повеќе ми е за преку ден и полежерно, па искомбинирај со балетанки или римјанки во боја како ташничката
Не ставај ланче нема потреба од трупење со накит...инаку за на нозе по би одговарално нешто ниско отколку штикли бидејки некако ми е нежно фустанчето и по за дневна употреба
Кејт и мене ми се допаѓа комбинацијава ама не со штикли туку со рамни сандалки И мислам дека не ти е потребно ланче
Кате не ти треба ланче доволни ти се обетките и алката, а за на нозе можеш да носиш римјанки или сандали ниски, штикли не.
Според мене доволно имаш накит не ти фали ланче, а подобро би било да си носиш сандалки или крем или црвенки твој избор
Па феминки дојде и мојот ред тука да пишам и да ве прашам...следново: Се спремам за на свадба и си го купив ова фустанче ама незнам дали да го искомбинирам со овие сандалки (или па како и да се викаат не ми замерувајте ) П.С. Свадбата е преку и ден и покрај базен ... (затоа одбрав покежуал хаљинче со тиркизна боја )
Модни критики (за не толку храбри феминки) Омилените ми сандалки кои немам со што да ги комбинирам...Ептен се дреч боја...некоја си зелено-плава и + сатен! А едноставно ги обожавам, нема ден да не ги погледнам барем еднаш!
Мене ми се допага и фустанчето и сандалитети ти се убави.Малку не одговара плутата на сандалите...но фала богу не одиш на доделување оскари па се до конче да биде перфектно Ма ајде да не ја тупчам до толку искрено јас би носела така.Убав помин
Лепа не е лошо и со овие, ми се допаѓа, јас би идела со бели сандалки или пак нешо на сиво, а би комбинирала со накит на тиркизно и шминка ,тоа е моето мислење, поздрав и убав помин на свадба
Модни критики (за не толку храбри феминки) Престани да ги погледнуваш и носи си ги . Јас би направила од таков материјал некое ташниче, обетки, алка ... и кога тоа ќе го додадеш на некоја еднобојна комбинација ( помислив на фустанче некое така уз тело...така те замислив) + сандалките ќе бидеш супер