Вака би требало да изгледа доколку ставам розе машна,бидејки имам такви обувки,сакав повеке сина боја но таква боја не можам да најдам на обувки моментално Фала на помошта
Јас да сум на твое место не би ставила ниту машна ниту пак каиш,сето ова ми е ко униформисано. Фустанот е убав и можеш да го искомбинираш со каква боја сакаш на сандали. Јас би си купила еден убав голем (како на сликата) цвет и со таква боја на сандали би го носела или пак можеш со некој поупадлив накит , ко на пример :
На свадба сум во ноември кaj многу близок братучед . Рано е за спремање, знам, ама шнајдерката ми е мн зафатена и морам уште наредна недела да и однесам слика и да ми земе мерки. Се мислам помеѓу овие 2 фустани Во врска со вториот.. јас не сум шланг како типкава и се прашувам дали ќе ми стои воопшто. Се си мислам дека првиот подобро ќе ме скрие
мене лиЧно првиот фустан ми е поубав. комбинацијата на материјали, црната боја и долзината подобро ми се вклопуваат, а и сметам дека повеке би те '' стегнал'' . мали облини во оваа комбинација би делувале префинето, зенствено и привлеЧно.
Тинкер , како првиот фустан има секоја втора девојка во градов. Мислам нема потреба да ја мачиш шнајдерката. Многу ми е „веќе видено“. За нова година кај што бев, 50% од девојките имаа баш таков фустан. Значи, јас би се друго освен првиов фустан
Точнооо, се согласувам со ова!! Вториот фустан е навистина убав зошто мислиш дека не би те покрил, ако шнајдерката ти го сошије според тебе, или пак најдобро шииј го со црн материјал Спојлер Сепак ти се знаеш My choise: вториот фустан
Јас би без каиши и машни, сандалите некоја друга боја, пликче и готова си. Апсолутно нема потреба, преубав е фустанот и многу поефективен без додатоци.
Се согласувам со Маја8. Првиот е веќе виден. Додека вториот е нешто поневидено. Машната ми се допаѓа. Еве нешто со кое можеш да го комбинираш вториот фустан: Спојлер И посебно ми се допаѓа ваква фризурка - ова прстенче е исто многу убаво. и некои такви штиклички, да не бидат нападни туку нежни, во друга боја: Би стоело убаво, ако го правиш фустанот на таа крем-розе боја да употребиш некои тиркизни детали.
И јас сум за вториот.Интересен и специфичен што значи го нема секоја втора девојка За разлика од првиот што го имаат многу девојки па дури и нема потреба да го шиеш туку можеш да купиш таков А и искрено мене ми е смачено од црни фустани...најлесна комбинација црен фустан и ајде 90% сите ке бидат со црен фустан така да биде ти поразлична од другите Спојлер Пиши ни за кој се одлучи
Јас сум за вториот, да не се повторувам ама првиот е веќе виден. Но можеш ако тебе повеќе ти се допаѓа првиот, можеш да ја вметнеш машната. Можеш грбот да го направиш и срце, вака За чевли зависи од фустанот, доколку е црн, можеш некоја друга боја (но не црвена, досадна комбинација е црно црвено). Накит-некој впечатлив прстен во боја на чевлите или фустанот и плик ташничка во боја на чевлите, обетки долги висечки а косата можеш некоја несредена пунџа. Или вака нешто.
мене лично првиот ми е поубав ама пошо црно некако не ми е за на свадба би го направила кремав или некоја друга нежна боја.
Срцки ќе излегувам...Ве молам пишете дали оди во комбинација светло сина суќничка, тесна скрос, кратка со црна маичка, а на нозете салонки со полна пета, отворени на прстите и со машничка и црна ташна ама поголема без никави апликации на неа...???
Девојки знам дека со фустанчево можам да направам повеќе комбинации бидејќи е бело, но јас за денес се мислам помеѓу две. Со розево или со плаво + + бели сандали или пак + + прстен во иста боја, и истите бели сандали. Што мислите како да искомбинирам за денес? И да не заборавам косата во пунџа
Од розевото и плавото, би го избрала розевото. А, доколку сакаш моја сугестија.....искомбинирај го со кафено. Дрвен накит и некои кафени чевли или ташна
Јас сум за првиот од причина што : Свадбата е во Ноември,а вториот фустан ми изгледа како попролетен,рано или доцно лето. Друга причина, во глобала јас не сум за шиење фустани многу, бидејќи тешко и да ти го погоди баш моделот,а и материјал како тој вториот тешко да погодиш. Незнам како би стоел во подруга боја. Не дека не е убав вториот и слично, напротив, навистина е убав и необичен,само ако ја погодиш бојата и ако го ускладиш на телото. Поради тоа и првиот фустан автоматски е многу полесен за правење. Ако имаш вишок време прошетај низ град, види отприлика некој сличен модел на вториот фустан и види како ќе ти стои. Не е важно каков фустан ќе носиш, битно убаво да ти стои и со штосен накит или штикли да го искомбинираш.