имам некои капЧиња како за на плаза или типиЧен турист, ама стари се...од изминатите сезони. би ценела мал совет дали сеусте се за наосење ...или да дојде време да побарам несто новко
Вториот и мене не ми се допаѓа. Првиот ми е океј и би го носела. Пред некој ден и јас си земав нешто такви слично за на плажа.
јас мислам дека розево не знам така поубаво мислам ке изгледа а посебно па дека е појака розевата,а вака со плавото многу некако нежно е по глупо е така,розевото дефинитивно
сега разгледував комбинации, онака да земам некоја идеја, и молим те немој да се налутиш, ама кога ја видов блузава умрев од смеење
не е мој вкус( мегутоа не би бил лос ако тебе ти се допага и добро ти стои), а тасната е премногу специфиЧна за да се искомбинира...јас би ја изоставила
Jaс би комбинирала со сино. Би го носела,убав е.Само ташната не ми се допаѓа во комбинација со фустанот.
дефинитивно со розевкото иако предлогот на фби милам дека беше со кафено,дрвен накит и некои кафени чевли или ташна со кафен каиш.... ми се допаѓа највеќе
искрено ни првата ни втората, мене не ми се допаѓаат, но... тоа е само мое мислење јас не би, не ми се допаѓаат боите... без лутење
Прво да си кажам оти фустанчево е преубаво Може да се носи и преки ден и навечер Ако е за преку ден препорачувам комбинација со сино затоа што ќе му даде нежен романтичен изглед, а за навечер со розовата која е подрачлива едноставно нема поминеш незабележана (Ако имаш добро би дошле потемно розеви обетки како бојата на лакот )
Драги феминки ми треба вашата помош како да искомбинирам 1.Овие панталонки ми се стари од пред 4,5 години и ниту еднаш ги немам носено затоа што се бели и ми беа тешки за комбинирање. Ми беа забутани во плакарот Сега кога ја видов Саја со слични вакви панталонки ми текна дека и јас имам слични и дека на фемина можам да побарам помош како да ги искомбинирам 2.И оваа бела сукња е исто со висок струк и неа не знам како да ја искомбинирам
како бе ни си ги носела тешко тебе многу се убај пантолончината.Епа вака можиш да ги искомбинираш со кафеаво ама знајш онака малку посветло како што се носи сега такво коланче римјанки ако имаш такви а можи и штикли кафени,и со некое бело мајче ама чисто бело не шарено или може ако е некакво со панделка ама да нема него ништо црнили со некое вакво мајче ама на куси ракави
Есперанса можеш со се да ги искомбинираш, апсолутно со се. Облечи обична рамбовка во било која боја, стави впечатлив накит, на нозете штикли, балетанки, римјанки зависи од пригодата секако. Некоа сако одозгора... Сукњата јас би ја искомбинирала со некоја шарена маичка или кошулка во комбинација со штикли за вечерно излегување
Есперанса многу се убави и сукњичката и шорцевите. Ете види ја и мојата комбинација во модни критики (имам комбинирано вакви шорцеви со топ). Можеш со рамбовка, топ, обична маичка....буквално со се’ и шорцевите и сукњата