Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Feminkaa

Feminkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    62
    Водолија убави се сандалките, само врвците некако не ми се допаѓаат. Можеби би биле поубави да ги извадиш или да ставиш поинакви

2. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Lov3 Јас мислам дека повеќе одговара комбинацијава со црвените сандалки , и мислам дека треба ноктите црвени да ги налакираш, не верувам дека ќе дојде премногу.Накитот е супер истотака, и мислам дека ако ја анправиш косата во ваква плетенка ќе изгледа одлично! :)
    п.с. Убаво да си поминеш! :) :*

На Lov3 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Колку се уникатни!
    Мораш да ги износиш летово ама како да не ми се за на плажа ,некако многу се затворени.
    Слободно носи си ги низ град ,за на денско кафе ,преубаво изгледаат!

4. Vodolijata

Vodolijata Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    683
    Многу ви благодарам на сите. Да и мене ми се допаѓаат и планирам да си ги носам, само и јас бев скептична малце околу врвките... Хмм сатен си викам мн ке свети и онака се кожени , па сатен со кожа некако не ми оди што знам. А, ќе ги средам некако па ќе ги постирам да ги видите ;). Од утре работам на реновирање на врвките... :D

5. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    507
    ќе може да ми постирате некои комбинации со темно сино фустанче не знам со што да искомбинирам се мислев со кремасти штикли напред има кафеаво каифче добро е или ?

6. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Кога не би било кафеното каифче добро би било со кремасти штикли нешто вакво но јас мислам поради кафено каивчето подобро со кафени штикли ако имаш

a може и да го замениш кафеното каивче со кремасто и супер ке биде со кремасти штикли

Прикачени фајлови:

7. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Вечер ќе славам роденден,ќе го носам ова фустанче,црни штикли...е сега незнам што да правам со косата да ја носам фатена,пуштена виткана... :?: Немам многу долга коса.
    И не занам за накит што да носам...

Прикачени фајлови:

8. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Некако премногу ми е црно за на роденден, а + имаш 16 години. Можеш место црни штикли да облечеш некои со друга боја, што ќе ти одговараат со ташната и накиотот, за да разбиеш монотонија од црното. Косата ако ти е кратка можеш да ја оставиш така, а ако ти е малку подолга можеш со венче да ја средиш или популарната плетенка :D

9. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179

Со косата можеш да направиш плетенка (рибина коска) настрана, а за накит само алка и прстен, ланче не би одговарало на таков фустан, не е многу свечен а и поубаво изгледа разголен врат. :)
    п.с среќен роденден!

10. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Девојки дали би ги носеле сандаливе и со што? Нови се мајка ми ги купи за неа, ми се допаѓа материјалот ептен се удобни за носење, па реков да ве прашам за мислење , да ги поносам и јас некогаш:)

11. Hopeful

Hopeful Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Вечерва сакам да носам едни бели фармерки што минатите 2 лета ги облеков само по еднаш. Сакам да сум така полежерно облечена, не ми е до дотерување вечерва, но сепак сакам да изгледам убаво :$ . Со што би можела да ги искомбинирам? На мене имам облечено маичка во риги, морнарска, па дали ова би било ок да го дополнам со нешто и со што? Или пак нешто друго? Фала ви :*

12. PetiteCherry

PetiteCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    35
    Да, супер стојат светли панталони со морнарска маичка. Можеш да ставиш алки/менѓуши бели и или тегет, зависи што имаш (ако тоа ти се боите на маичката) и нешто лежерно на нозе што ќе одговара со комбинацијата. И убаво да си поминеш :)

13. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Пред некој ден си купив вакви слични [​IMG] балетанки.
    Некакви идеи со што би ги носела?

14. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    со бели панталони, фармерки, бели/црни маички без големи апликации, тексас кошули/маици.
    Или црно фустанче. Црвена лакирана чанта. Темно кафеави панталони, кафена кожна јакна. Триаголник марама.

На Ashling му/ѝ се допаѓа ова.
  15. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    8.575
    ке се сложам со напишаново и потруди се побарај марама има слични балетанки и види како ги има искомбинирано има ставано слики во модни критики

16. jonnka

jonnka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Вака вечер излагам и сакам некои комбинации секакви но да се спортски секси и кежуал фала ви однапред :inlove:

17. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    Фармермки, Т-Маица и тексас јакна. (Марама опционо) 8) :D

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Дали би искомбинирале палтенце во војнички стил, и со што? :?:
    Устручено е палтенцето, убаво тесно и прикладно и со руска јакичка горе.

19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Темно маслинесто би било ова во војнички стил, така ?? Не те разбрав баш нај нај, ама кога веќе ја спомна јаката, немој никако да ставаш марами. Нели тоа е повисочка јака, пробај да облечеш блузичка одоздола маалку така, поотворена. Леле, чекај слики да ставам, ништо нема да ме разбереш. :D

Гледај ја формата кај вратот, сечениот дел... не стилот на блузата. :D И така гледај потесничка да биде, за да се истакне палтото. Не знам колку е украсено и со што, а бојата исто зависи од палтото. :)

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Војничко бе :D да, темно маслинесто и нели онака војнички ишаранко дее :D
    Ме разбрааа? :wasntme:

Е сега не знам како да го искомбинирам стварно. :worried:
    Со кратки, долги панталони, накит каков.... марама секако не ставам, не одговара....

Можете и некои сликички да постирате, некои вакви комбинации.