Знаев дека со апстиненција нема да стигнеш далеку и кога-тогаш ќе избие на површина. Па кажи да му се невиди, има агенции за прачно посредување. Цело време луѓето собираат пари за добротворни цели пиши и ние на фемина ќе донираме секој со своите можности кој стотче, кој петстотче и оп за роденден една невеста од Албанија. За невиноста да не зборувам, почиста од солза, понежна од свила, помила од магарица и вредна како пчела. Само потсреди се малце избричи се и извади ги наочарите да ти се отвори лицето и да те погледнеме во очи.
Злато, грешен пристап си фатил за женско да заведваш. Вистина сакаш некоја ко солза негибната (на друг форум - невозена кола), ама ко веќе жена си барал требаше одма за пристапо да се смени кон тебе. Читам темава не знам шо посмешно ми е, самата тема или содржината. ------------------ Патем да не сум оф и јас, гледам тоа најмногу се споменува низ темава, кога ќе дојди и тоа, не вервам дека ќе кажам на мајка ми. Не сум блиска со неа, немам добар однос. Кога го фатив првиот дечко не ми идеше нешто од внатре да ѝ кажам а ме јадеше совеста зошто не ѝ кажав, па и пишав СМС. За ова мислам дека нема ни да се обидам да ѝ кажам, знаејќи се, секако ако се осудам да го направам во скоро време зошто имам сериозно проблеми со релаксирање.
Ме изнасмеа чекај ми треба време да размислам за понудата, ми треба време психички да се подготвам за да го запознам правиот маж т. е. тебе. Филозофу мој филозофираше, филозофираше и на крај излезе тоа тролското во тебе скриено. Утре во 15.00 ч. чекај ме пред зграда
Хахаха ооо невин човеку Дева Маријо, остави не нас грешниците и неморалните и пријатно во твојата реалност. Имај си принципи колку сакаш ама не можеш да му ги наметнуваш на луѓето. Оти нема админи брее...
За детално објаснување, све. Не се вика ова наметнување, туку само помош за отворање на очите и осознавање на реалноста која важи за сите, не само за мене. Затоа читајте и едуцирајте се и не се покажувајте тука со вашите искривени гледишта само за да добивате лајкови на вашите постови. Во овој топик толку од мене.
Админите чекаат да се договориме сигурно за дејтот, па ќе почнат да бришат Не сакаат да ни расипуваат работа. Ќе ве известам што ќе се случува...